Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σιωπηλή η αποχώρηση των πολιτικών αρχηγών από το Προεδρικό Μέγαρο


Κατήφεια έχει πέσει στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ενώ είναι άγνωστο τι έχει διαμειφθεί μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στην πρόσκληση που τους έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, οι προβλέψεις μάλλον είναι δυσοίωνες για τη χώρα.

"Κάποιοι έβαλαν δυστυχώς την καρέκλα πάνω από την Ελλάδα" είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, εμφανώς απογοητευμένος.

Οι πρώτες πληροφορίες φέρουν τον Αντώνη Σαμαρά να αρνήθηκε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου οποιουδήποτε είδους συναίνεση ή συγκυβέρνηση...

Την ίδια στιγμή, στο Χρηματιστήριο Αθηνών υπήρξε πτώση περίπου 1,5%. Ευελπιστούμε πως δεν είναι άλλο ένα παιχνίδι κερδοσκόπων...

Σε αναμονή των πρώτων δηλώσεων, εμείς θέτουμε το πρώτιστο ζήτημα και την μέγιστη προτεραιότητα που θα πρέπει αυτή τη στιγμή να υπάρξει τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση: Σοβαρότητα, ευθύνη, ειλικρίνεια και άδολος πατριωτισμός...

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να συγχωρήσουν οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά...
----------------------------------------------------
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
----------------------------------------------------
Οι πληροφορίες φέρουν τον Γιώργο Παπανδρέου να αποφασίζει πλέον μόνος του. Δεν θα προχωρήσει σε εκλογές, ενώ θα προχωρήσει τάχιστα σε αποκρατικοποιήσεις...

Είναι μόνος του και λειτουργεί πολύ μακριά από την δημοκρατία...

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, δήλωσε ότι η "καρέκλα ορισμένων είναι τελικά πάνω από το συμφέρον της Ελλάδας", προμηνύοντας ότι δεν υπήρξε συμφωνία. «Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι αν ο Ευρυβιάδηςμε τον Θεμιστοκλής, δεν τα είχαν βρει το 480 π.Χ. δεν θα είχε σωθεί η Ελλάδα. Η καρέκλα κάποιων πάνω από την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς μετέβη στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, απ' όπου και θα κάνει δηλώσεις, ενώ ο πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρας και η γγ του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα θα προχωρήσουν σε δηλώσεις από τη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός παρέμεινε στο Προεδρικό Μέγαρο μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου όπου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΥΘΥΝΗ....ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παπανδρεου και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ του απεδειξαν ακομα μια φορα οτι ειναι ΧΟΥΝΤΑ με γραβατες + το οτι ΔΕΝ εχουν εκλεγει απο το λαο...(το στενο επιτελειο του..)

    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, (για να το προστατεψει οπως να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ και το Συνταγμα που το ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ η συμμορια παπανδρεου) ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι μωρε μπραβο στο Σαμαρα!! Αυτος και τα υπολοιπα παρταλια δεν ξεραν τι γινοταν τοσα χρονια;...σας εκανε εντυπωση το ΟΧΙ του Σαμαρα;;; Τοσο προβατακια ειστε ακομη καποιοι;;;;;;....

    Όταν ο καθε παλιομλκς βουλευτης δημιουργουσε μια ΔΕΚΟ για να βολεψει τους γνωστους δεν τα ηξερε ο Σαμαρας και ο ΚΑθε Σαμαρας;;;;....!!!

    Και ισως παμε για εκλογες...μην αποκλείεται τιποτα ακομη....ολα ειναι πιθανα με τον μασωνοπαπανδρεου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]