Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν να ζεσταίνονται τα ελικόπτερα...

Σε αδιέξοδο φαίνεται οτι οδηγήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ολοκληρώθηκε στις 4 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της σύσκεψης ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε:

- “Δεν φαίνεται να συμφωνούμε. Αυτό σημαίνει οτι πάμε σε εκλογές;”
Και ο κ. Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: “‘Οχι! Σε καμία περίπτωση! Προχωράω μόνος μου και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του!”

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη διαφωνία μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά ήταν το φορολογικό. Ο κ.Σαμαράς φέρεται να είπε στον κ. Παπανδρέου να πάνε μαζί να επαναδιαπραγματευθούν με την τρόϊκα. ‘Ομως ο κ. Παπανδρέου φέρεται να του απάντησε: “Αυτό δεν έχει νόημα από την στιγμή που η τρόϊκα δεν δέχεται κάτι τέτοιο”.

Από σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μόνος με την παρέα του στην τροϊκανή κυβέρνηση. Απέναντί του έχει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα (φήμες ήδη αναφέρουν σοβαρές σκέψεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να... ανεξαρτητοποιηθούν), αλλά κυρίως, τον Ελληνικό λαό.

Οι εξελίξεις θα είναι πάρα πολύ σύντομες, και ίσως να μην υπάρξει καν χρόνος για επιβίβαση στα... ελικόπτερα!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Δεν προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες αυτός ο υποθετικός διάλογος...!!!!Επιτρέπεται να μάθουμε την πηγή;...
    Ότι είναι να γίνει θα γίνει...θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δηλώσεις Σαμαρά είναι σαφέστατες. Διάβασέ τες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H εξέλιξη σε κάργα βία και ξύλο

    H εξέλιξη σε κάργα βία και ξύλο, που έχουν οι εκδηλώσεις-διαμαρτυρίες, όταν σκοπεύουν στο να αναγκάσουμε (ναι, καλά!) το νυν πολιτικό σύστημα να συμπεριφερθεί ανθρώπινα:
    CARGA VIOLENTA DE LOS MOSSOS EN PLAZA CATALUÑA
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wDlJ7D3_QNs#at=11

    Η λύση; Να επεξεργασθεί πρώτα νομικά και νόμιμα ένας πόλος της κοινωνίας την ιδέα του πολιτικού συστήματος της αντιπροσώπευσης. Υπερκομματικά, γνήσια, έντιμα και με αξιοπρέπεια πρέπει να γίνει τούτο.

    Δεύτερον, πρέπει να συγκεντρωθούν 1.000.000 πολίτες σε κύκλο γύρω και ΠΑΝΩ (ελικόπτερα γαρ) από την Βουλή, όχι στην Puerta del Sol, σε ώρα ολομέλειας και να μην φεύγει κανείς χωρίς να αναγκασθούν να ψηφίσουν οι πολιτικοί τους νόμους που θα υποβάλει το σώμα των πολιτών, ούτε να τους αφήσουν να φύγουν τους πολιτικούς από την βουλή χωρίς πρώτα να ψηφίσουν. Ποιός θα τολμήσει να βάλει την αστυνομία να διώξει κάποιον;

    Ιδού λοιπόν μία αναίμακτος διέξοδος γιά την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Δεν είναι καν λύση το να διαδηλώνουμε σε εκδηλώσεις-διαμαρτυρίες, για να αναγκάσουμε το νυν πολιτικό σύστημα να συμπεριφερθεί όπως εμείς θέλουμε.

    Πηγή: ¡Το των Ισπανών λάθος!
    http://center24.blogspot.com/2011/05/blog-post_2388.html#axzz1NQVjRBih

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φέρεται...και φέρεται να είπε....;!!!!Τι δηλώσεις να διαβάσουμε;...οτι να ναι....απλά για να φαίνεται φανταχτερός ο τίτλος.Απ το φαίρεται(4 φορές μέσα στο κείμενο) να είπε...μέχρι το τι είπε έχει...απόσταση.
    Γράφτε ότι πρόκειται για υπόθεση...μην παίζετε με την νοημοσύνη μας σαν τα παπαγαλακια του μεγκα.

    αμαν με την παραπληροφορηση του καθενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πας να πληροφορηθεις στις τηλεοράσεις ρε όμορφε. Εδώ τα γράφουν. Εκεί ούτε κουβέντα δεν λένε. άντε γιατί τρελαίνομαι με τους τσάτσους και τους βαλτούς του συστήματος που τριγυρίζουν πέρα δώθε για να βγάλουν σκάρτα τα ιστολόγια. Αν σας τσούζει, βάλτε αλοιφή. αλλιώς να γυρίσετε εκεί που ήσασταν, δηλαδή στην τύφλα σας την μαύρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]