Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μίκη στήσε τώρα μία συναυλία χωρίς τέλος στο Σύνταγμα


Πριν από ημέρες τολμήσαμε μία πρόταση ανατρεπτική. Ζητήσαμε από τους καλλιτέχνες να κατέβουν στο Σύνταγμα και να παίξουν Ελληνικά τραγούδια, για να πέσει το τσίρκο Παπανδρέου από Έλληνες που θα τραγουδάνε.

Με πολύ μεγάλη μας χαρά είδαμε πολλά μουσικά σχήματα να κατεβαίνουν και να προσφέρουν στο πανηγύρι της πτώσης της κυβέρνησης των τροϊκανών υπαλλήνων. Όμως, σήμερα ζητάμε κάτι μεγαλύτερο, κάτι πιό δυνατό, κάτι που θα στρέψει τις κάμερες όλου του πλανήτη στους Έλληνες που φωνάζουν ζητώντας την ελευθερία τους, ζητώντας να τους επιστραφεί το μέλλον που τους έκλεψε ένα τσούρμο θλιβερών και συνάμα τραγικών κατά συρροή ψευδόμενων ανθυποκυβερνώντων...

Μίκη Θεοδωράκη, μάζεψε όλες σου τις δυνάμεις. Κάλεσε όλους τους καλλιτέχνες που μπορείς. Κατεβείτε στην πλατεία Συντάγματος και τραγουδήστε ύμνους στην ελευθερία που θέλουν να μας στερήσουν οι υπαλληλίσκοι των διεθνών τραπεζιτών. Κατεβείτε και τραγουδήστε με τους Έλληνες εκείνα τα τραγούδια που μας ενώνουν, εκείνα τα τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας και που μας κάνουν σκληρή γροθιά.

Αγαπητέ Μίκη, όλο αυτό το πλήθος, που καθημερινά γίνεται και μεγαλύτερο, περιμένει εσένα και όλους τους τραγουδοποιούς και καλλιτέχνες, για να ρίξει με τις φωνές και το τραγούδι του την οικονομική χούντα που θέλει να ξεπουλήσει την χώρα μας...

Εμείς, μαζί με τα παιδιά μας, είμαστε εδώ. Και κάθε μέρα έρχονται κι άλλοι. Εσείς δεν μπορείτε να λείψετε από αυτό το πανηγύρι της κοινωνίας των πολιτών. Δεν αρκούν οι επιστολές και τα λογίδρια. Οι Έλληνες πάντα τραγουδούσαμε όταν παλεύαμε. Έτσι έχουμε μάθει...


Αξίζει τον κόπο να κατέβεις στο Σύνταγμα ... Πάρε και τα παιδιά σου – να μάθουν, να ξέρουν

Ξέρω πως κουράστηκες, ξέρω πως απογοητεύτηκες, ξέρω πως αισθάνεσαι αδύναμος. Αλλά φταις κι εσύ, κι εγώ, και όλοι μας. Επίσης, ξέρω πως αξίζει τον κόπο να κατέβεις στο Σύνταγμα και σε πολλές πλατείες σε όλη τη χώρα, και -έστω για μια φορά στη ζωή σου- να πάρεις μέρος σε μια λαϊκή συνέλευση. Πάρε και τα παιδιά σου – να μάθουν, να ξέρουν.

Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και τις επόμενες εβδομάδες -αν και κάτι υποψιάζομαι-, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία στους ελεύθερους πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα, να μιλήσουν στη λαϊκή συνέλευση και μετά να σηκώσουν το χέρι και να ψηφίσουν.

Μην απουσιάσεις κι αυτή τη φορά. Μη χάσεις κι αυτή την ευκαιρία. Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δίνεται.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Να φύγει η χολέρα
    να πάρουμε αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ας γινει ενα ΑΛΛΟ ΓΟΥΝΣΤΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!!!
    (οπως οταν τραγουδουσαμε ''ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ" )

    Η Συναυλια του ΜΙΚΗ να ονομαστει και Συμβολικα
    "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ- Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

    και να τραγουδηθουν ΓΝΩΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ....

    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!! Να φτασει στα αυτια και του ΜΙκη!!

    ΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!!! Να ακουγεται ΤΗΝ ωρα που ο λαος θα πεταει ΕΞΩ απο τη χωρα τη συμμορια του παπανδρεου και τους τροικανους!!!!!!


    ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

    ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ(Εκουαδορ) επειδη εχωναν τη μυτη τους στα εσωτερικα της χωρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προταση για συναυλια του Μικη, ειναι πολυ καλη.

    Εχω να πω ομως πως, γελιομαστε αν πιστευουμε οτι μελη της συμμοριας ειναι μονο η κυβερνηση Παπανδρεου.
    Στη συμορια ανηκουν ολοι οσοι βρησκοντε αυτη τη στιγμη στο παιχνιδι της εξουσιας.
    Ολοι αυτοι που εναλλασονται αυτα τα χρονια της μεταπολιτευσης στην εξουσια, αλλα κ οι "μικροι", που αλλοτε συγονταρουν κ αλλοτε λειτουργουν σαν βαλβιδα εκτονωσης σε χυτρα ταχυτητας, για να ηρεμει η αγανακτιση του λαου.

    Υπευθυνοι ειμαστε κ εμεις, που επιμενουμε να "προσωποποιουμε" ακομα το προβλημα σε καποιους, απο τους κυβερνοντες, ενω ολοι παιζουν το ιδιο παιχνιδι, με την αμεριστη υποστηριξη καποιων συμπολιτων μας ψηφοφορων με τα ιδια συμφεροντα, η ακομα κ απο αφελεια.

    Εχουμε να δουμε πολα ονειρα μεχρι να ξυπνησουμε πραγματικα.
    Ας μην υπνοβατουμε αλλο.
    Ας αλλαξουμε πρωτα τους εαυτους μας.
    Ασ αλλαξουμε τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]