Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάγκαλος κάνει τον κακό, ο Πεταλωτής τον καλό και ο Γιώργος τον Πρωθυπουργό

Νέα συνάντηση διαδίδουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ Παπανδρέου-Σαμαρά. Και άρα συνάγουν –με την πίεση των έξω- ελπίδες συναίνεσης στο καταστροφικό σχέδιο. Που ποντάρουν; Να τον κουράσουν με τις συνεχείς συναντήσεις;

Αφού θέλει να τον βλέπει τόσο συχνά ο Πρωθυπουργός, γιατί δεν τον καλεί σε ένα Υπουργικό Συμβούλιο, να τον ενημερώσουν και οι λοιποί Υπουργοί για την πορεία των χαρτοφυλακίων τους. Να ετοιμάζεται σιγά -σιγά

Ο αγώνας των αγανακτισμένων δεν είναι ταξικός, λέει το ΚΚΕ. Για όσους είναι πολύ νέοι και αναρωτιούνται γιατί το ΚΚΕ στην Ελλάδα έχει μονοψήφιο νούμερο. Θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής για να αποφανθεί αν το κίνημα είναι και τοξικό για τους λαϊκούς αγώνες.

Πάντως χρήσιμο θα ήταν να γίνει αναπομπή σε εκείνη την ιστορική απόφασητης τοπικής της Καρδίτσας στον μεσοπόλεμο- που αποφαινόταν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει Θεός. Κάπου να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας με αυτούς που μπλέξαμε.

Από κοντά και ο Πάγκαλος: μόδα των τεχνολογιών το κίνημα. Οι εργατοπατέρες με τα τιμολογημένα συνδικάτα τους τι είναι; Μόδα των παλαιοκομματικών πρακτικών; Το γνωστό παιχνίδι: ο Πάγκαλος κάνει τον κακό, ο Πεταλωτής τον καλό και ο Γιώργος τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Πάγκαλος τονίζει πως η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του facebook. Κάνει επίσης λόγο για «μόδα των τεχνολογιών» και «ανώδυνη εκτόνωση».

Δεν ξέρω αν έχετε λογαριασμό κύριε Αντιπρόεδρε, αλλά αν ανοίξετε θα γεμίσετε με like και poke… Κυριακή απόγευμα και 85.000 και πλέον μοναδικοί χρήστες είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στη σημερινή πανευρωπαϊκή συγκέντρωση. Άλλη μια δήλωση Πάγκαλου και 3 εκατομμύρια θα βγουν στο Σύνταγμα και άλλο ένα στο Λευκό Πύργο.

Ο Πάγκαλος ζητά και ψήφιση νέου εκλογικού που να δίνει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο πρώτο κόμμα. Τόσο πολύ βιάζεται να βγει στη σύνταξη; Δεν βγήκε καλό το φετινό κρασί και πρέπει να ασχοληθεί προσωπικά;

Ο Ρέππας δηλώνει ότι δεν θα γίνουν απολύσεις, σε απόλυτη ταύτιση με τον Υπουργό Οικονομικών και τον Πρωθυπουργό που έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι θα γίνουν.

Πήγε στο Mega ο Παπακωνσταντίνου και απείλησε ότι δεν θα ξαναπάει, γιατί ο δημοσιογράφος του είπε ότι διαλύει τον κοινωνικό ιστό. Ως Υπουργός Οικονομικών σίγουρα δεν προλαβαίνει να ξαναπάει. Με άλλη ιδιότητα μπορεί…

Πάντως έπρεπε να πει ότι μέσα σε 2 μέρες 1,5 δις ευρώ βγήκε από τις Τράπεζες. Ατράνταχτη απόδειξη, ότι οι Έλληνες έχουν πολλά λεφτά. Τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουν να τα ξοδέψουν.

Όπως πολλά λεφτά βγάζουν και οι περιπτεράδες στο Σύνταγμα. Τους κόβω μέχρι τη Μεγάλη Βρετάνια να αγοράζουν του χρόνου.

Πάρα, μα πάρα πολύς κόσμος Κυριακή βράδυ στο Σύνταγμα.

(Στο Συνέδριο της Ντόρας ήθελαν να πάνε αλλά παρασύρθηκαν από το λαϊκό κίνημα).

Η οποία κάλεσε όποιον είναι άντρας κι όποια είναι γυναίκα (!!!) να πουν την αλήθεια στους ψηφοφόρους που τους εξέλεξαν.

Για τους μεταβατικού φύλου δεν είπε κάτι. Θα αναμένω και τα πρακτικά.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η είδηση της χθεσινής ημέρας είναι ότι εξελέγη η Ντόρα, μετά από έντονες παρασκηνιακές διαδικασίες και σκληρό εσωκομματικό αγώνα, Πρόεδρος της ΔΗΣΥ

Μ.Ο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ----ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ----ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΣΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
    ΔΕΣΜΕΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ(ΑΟΖ, ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κ.Α) ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ----ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ.

    ----ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]