Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλάτη στον Παπανδρέου βάζει η CIA

  • Με συνταγή τρόμου και έμεσου εκβιασμού ανατροπής του πολιτεύματος, η CIA στηρίζει τον Παπανδρέου και βλέπει πραξικόπημα στην Ελλάδα

Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα «βλέπει» η CIA λόγω των σκληρών οικονομικών μέτρων, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Σε σχετική έκθεσή της, η CIA αναφέρει ότι οι διαμαρτυρίες στους δρόμους της Αθήνας μπορεί να οδηγήσουν σε κλιμακούμενη βία και επανάσταση, με αποτέλεσμα η ελληνική κυβέρνηση να χάσει τον έλεγχο.

Η εφημερίδα κάνει επίσης λόγο για έκθεση της CIA, στην οποία αναφέρεται ένα πιθανό στρατιωτικό πραξικόπημα σε περίπτωση που η κατάσταση γίνει σοβαρότερη και ανεξέλεγκτη.

“Μυστικές συνομιλίες για εξέγερση και βία μπορεί να αναπτυχθούν τους επόμενους μήνες”, γράφει, επικαλούμενη και δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη πως η ελληνική πρωτεύουσα μπορεί σύντομα να μοιάζει με… την Βηρυττό της δεκαετίας του ’70!

Αν αυτή η έκθεση (και κυρίως η δημοσιοποίησή της) δεν αποτελεί ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, τότε τί μπορεί να χαρακτηρισθεί ως παρέμβαση ξένου κράτους; Ίσως η απόβαση μερικών ταξιαρχιών πεζοναυτών, αλλά αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, κυρίως όμως επειδή θα βγάζει μάτι... Οι (συμ)πατριώτες του κυρίου Παπανδρέου παίρνουν την σκυτάλη και πιέζουν ψυχολογικά τους Έλληνες πολίτες, για να στηρίξουν το "δικό τους" παιδί... Να υποθέσουμε επειδή είναι απλώς συμπατριώτης τους ή επειδή είναι πολλά τα συμφέροντα που έχουν επενδύσει στην πολιτική ύπαρξη (και φυσικά στην πρωθυπουργία) του Γιώργου Παπανδρέου;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Έχουν δοκιμάσει πολλά και τώρα ώρα για εκφοβισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ? ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ? Ο ΜΙΜΙΚΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ειναι ΓΝΩΣΤΑ για ΟΛΟ τον Ελληνικο λαο ΞΕΡΑΜΕ ποιος ΕΦΕΡΕ με ΥΠΟΥΛΟ τροπο και ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ....(πχ Δρουτσας..., Παπακωνσταντινου κτλ..)

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν καταλαβαινω πως σκεφτεστε?
    ειναι σωστο δηλαδη και επικροτειται ,το να βγη ο κοσμος στο δρομο,να παρει στα χερια του το νομο και το συνταγμα,
    αλλα δεν ειναι σωστο να κατεβει ο στρατος,που εχει και αρμοδιοτητα να κανει την δουλεια?
    δηλαδη αν εσεις εισασταν στην σια,και ξερατε τι κανει ο γιωργακης[που παρελαβε χωρα και την κανει μπακλαβα!!]τι θα βλεπατε για την ελλαδα?
    δεν ειναι φυσικο να βλεπετε αποκατασταση της ταξης,απο τον στρατο?ποιος θα επαναφερει την ταξη?
    καθεις εφ ω εταχθη..αλοιμονο μας αν δεν κανουν το καθηκον τους προς την πατριδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]