Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μίκης Θεοδωράκης: "Το 1974 όταν με κάλεσαν στην Ουάσιγκτον για να μεσολαβήσω..."


Σαν να μην μας τα λέει καλά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής της "Σπίθας", Μίκης Θεοδωράκης. Του ξέφυγε άραγε ή θέλησε να δώσει κάποιο πολιτικό στίγμα; Όπως και να έχει, η δήλωσή του αποτελεί κόλαφο και "κεραυνό εν αιθρία" για όσους καλόπιστα πλησίασαν την "Σπίθα", ευελπιστώντας να μετατραπεί σε φωτιά που θα κάψει το παρών σαθρό πολιτικό σύστημα.

Ίσως, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τον Μίκη Θεοδωράκη (και δεν αναφέρομαι στον Νίκο Παπανδρέου που ετοιμάζει κινηματογραφική ταινία), θα πρέπει να γίνουν προσεκτικότεροι, αφού ο Μίκης δείχνει τάσεις "φυγής"...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

  1. Ο Σπιθας έχει βραβευθει με το τουρκικο βραβείο Ιπεκτσι; Ψαξτε βρείτε τι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα εχει γραψει ο εαμβ τελεια τζι αρ......εξ αρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας βάζεται το βίντεο 10 φορές και δεν καταλαβαίνω το γιατί,πρώτη φορά ακούτε οτι ο Μίκης μεσολάβησε για την λύση Καραμανλή?
    Θέλετε να υπονοήσετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πρόδοσε την Ελλάδα και ιδανικά της.
    Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία του Μίκη αναφέρονται όλα αυτά που στο βίντεο ανακαλύψατε το 2011.
    Αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έβαλαν το προσωπικό τους όφελος κάτω απο το συλλογικό, (και σίγουρα υπάρχουν) ο Μίκης είναι ο πρώτος από αυτούς.
    Η κριτική σας να είναι ποιό σοβαρή γιατί η Ελλάδα δεν έχει πολλούς σαν τον Θεοδωράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΕΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΟΡΟΜΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΤΕ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!

    ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ...ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!

    ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι ασχετος και προβατα.ο μικης ειναι χριστιανος ορθοδοξος.δες ρε προβατο πριν μιλησεις την εκκλησιαστικη δουλεια που εχει κανει ο μικης.γελοιε!

      Διαγραφή
  5. συγνωμη κωνσταντινε αλλα ψαχνεις στη βενετια βελονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείτε δηλαδή ότι ο Καραμανλής δεν ήθελε να επιστρέψει ως Εθνοσωτήρας και κάλεσαν τον Θεοδωράκη να τον "πείσει"; Μάλλον ο Καραμανλής τους είπε ότι αν δεν βάλετε κάποιον από την Αριστερά να συναινέσει θα με πάρουν με τις ντομάτες...
    Ή πιστεύετε ότι θα διακινδύνευαν να κυβερνήσει αριστερό κόμμα την Ελλάδα! Ίσως να ερχόντουσαν να μας "σώσουν" από τους κακούς δικτάτορες με βομβαρδισμούς, όπως "έσωσαν" το Ιράκ και τώρα τη Λιβύη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι το παράδοξο; Πως αναλύετε την ιστορική διαδρομή της χώρας; Με ποια εργαλεία, ποια επιστημονική μέθοδο; Φοβάμαι ότι η χώρα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα εδώ και 190 χρόνια.Ιδιες ανοησίες, ίδια στερεότυπα χωρίς καμία αξία για να προβληματιστεί κάποιος ή κάποιοι μελετητές. Σκοπιμότητες που εγκλωβίζουν τις μάζες στις ίδιες άθλιες ιδέές των περασμένων χρόνων.Το ανακάτωμα θρησκείας και πολιτικής όπως το αντιλαμβάνονται πολλοί εκ των συμπολιτών μας, είναι ένα μίγμα που έχει δοκιμαστεί με ολέθρια αποτελέσματα.Ο Μίκης που ο Ηλιού τον έλεγε ουρανομίκη, κάνει πολιτική του κεφαλιού του.Άλλο συνθέτης μουσικής άλλο πολιτική δράση.Αυτά είναι ξεκάθαρα πράγματα που ο συνθέτης τα ξεχνάει και η όποια εκμετάλευση της φήμης του εξυπηρετεί άλλους και πολύ φοβάμαι αδικεί τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κινημα ανεξαρτητων πολιτών δημιουργήθηκε από το ίδιο το σύστημα για να εγκλωβίσει εκλογικά τους ανεξάρτητους ψηφοφόρους των κομμάτων της Βουλής.
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ: Οι αυτοαποκαλούμενοι επικεφαλείς των Σπιθών προτείνουν ΑΠΟΧΗ στις επικείμενες εκλογές με την φθηνή δικαιολογία ότι δεν συμφωνούν με το πολιτικό σύστημα. Έτσι όμως θα ωφεληθεί εκλογικά η ολιγαρχία του πολιτικού συστήματος.
    Αντίθετοι στην ρπόταση αυτή στέκονται οι χιλιάδες των συμπατριωτών μας που κατέκλυσαν τις σπίθες και ζητούν ενεργή συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές.
    Το γεγονός αυτό ανησύχησε το κύκλωμα και δ΄νει εντολή στον Τραιανού (μέρος του συστήματος εφεδρείας), ο οποίος χειρίζεται άψογα τον πολιτικό λόγο και επιτίθεται στο κίνημα προκειμένου να μειώσει την μαζικότητα.

    Συμπερασμα-πρόταση: OI ΣΠΙΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μίκης είναι μεγάλος συνθέτης, αλλά και ο πιό χρήσιμος ηλίθιος της πολιτικής. Μην συγχέετε τον πολιτικό με τον καλλιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα παντως , ενας Αγγλος βαπτισμενος Ορθοδοξος και μουσικοσυνθετης ΜΟΝΟΝ Βυζαντινης μουσικης , οταν τον ρωτησα για τον Μικυ-μαους , χαμογελασε ειρωνικα και μουπε ...καναν αλλον ...
      Οσο για τους αγωνες τους , ας μαθουν μερικοι την αληθεια και ας μην πιστευουν της νεοταξικες κουμουνιστικες ψευτιες .
      Οσοι καταλαβαινουν εστω και λιγο μουσικη , γνωριζουν οτι ο Μικυ - μαους και κρυφος αρχηγος του κκε , δεν εχει κανενα ιδιαιτερο ταλεντο . Ειναι οπως και η Μερκουρη που απο πορνη εγινε μαθες ηθοποιος ! και η ντπ την εκανε την ρουφιανα των ναζιστων και υπουργο πολιτισμου στην Ελλαδα !

      Διαγραφή
    2. +Ανώνυμος "...Εμενα παντως , ενας Αγγλος βαπτισμενος Ορθοδοξος..." Είχε και καρούλια για να κάνει το ποδήλατο ή περπατούσε;;; Ασε μας, ρε φίλε, με το ένας, τέτοιος, κάπου, κάποτε και βαφτισμένος!!! Πες κάτι σοβαρό!!!
      Ε, ψιτ, κάτι ακόμα: Για πιάσεις τους Κομμουνιστές στο στόμα σου πρέπει να τό 'χεις πλύνει καλά! Γκέγκε, χαϊβάν;;;

      Διαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω γιατί απορείτε!!! Το γνωστό σύνθημα και σλόγκαν της εποχής: "Καραμανλής ή τανκς", είναι του Μίκη Θεοδωράκη! Αυτός είναι ο Θεοδωράκης, ποιος δεν το ήξερε αυτό; Τώρα, έρχεται ο ίδιος και αποκαλύπτει πώς φτάσαμε στο "Καραμανλής ή τανκς"!!! Πού είναι το παράλογο βρε παιδιά; Ο Μίκης δεν είναι που ζήτησε την συνεκμετάλλευση και τη συγκυριαρχία στο Αιγαίο ως υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της κυβέρνησης Μητσοτάκης; Γιατί τόσες εκπλήξεις για τον Μίκη; Υπάρχει μια επιστολή του μεγάλου μας ποιητή (αλλά και διπλωμάτη) Γιώργου Σεφέρη, η οποία είχε δημοσιευθεί κάποτε πριν πολλά-πολλά χρόνια σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό, ότι ο Μίκης του είχε ζητήσει (του Σεφέρη), να μεσολαβήσει στη χούντα για να κάνει συναυλία στην Ελλάδα, επί χούντας. Τότε είχε διαψευστεί. Είναι γνωστός ο Μίκης. Προσωπικά, την "Σπίθα" του την βλέπω με επιφύλαξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα που ειναι το λαθος του Μικη_Καλα εκανε.Ποιος θα μπορουσε να αναλαβει ωστε να φυγει η χουντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +Προς Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2011 - 10:17 π.μ.
      Πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ αδαής. Η χούντα είχε διαλυθεί. Οι επιστρατευθέντες τότε έδειχναν κωλοδάχτυλο στους αξιωματικούς. Η Κύπρος στέναζε απ' τουρκονατοϊκή εισβολή.
      Ο Μ.Θ. έπερεπε να παρέμβει για να πνίξει το κίνημα και να γίνει μια ομαλή μετάβαση.
      Ποιος όρκισε τη πρώτη κυβέρνηση, θυμάσαι;;; Ο Γκιζίκης!!! Ελπίζω να ξέρεις ποιος ήταν αυτός.

      Διαγραφή
  12. Παιδιά. Μην ξεφτυλίζετε με το παραμικρό , τόσο εύκολα , προσωπικότητες τόσο σύνθετες , και τόσο μεγάλες , όσο αυτή του Μίκη Θεοδωράκη. Κόψτε κάποτε αυτή την Ελληνική συνήθεια , να ρίχνετε στην αρένα με τα θηρία , ανθρώπους που πόνεσαν , ξοδεύτηκαν, κυνηγήθηκαν , ε, και προσέφεραν. Δείτε τη ζωή του μόνο.
    Θα διαπιστώσετε όσοι τον κρίνετε , ότι εσείς ούτε σε 10 "Ζωές" δεν θα ζούσατε όσα αυτός. Λίγο σεβασμός σε αυτούς που έδωσαν. Και ας έκαναν και λάθη. Λίγη μεγαλοψυγία ! Μην τρώγεστε μεταξύ σας με το κάθε τι!
    Μην κάνετε πρωινάδικο την ιστορία αυτού του τόπου.
    Φτάνει πια . Φτάνει.
    Μάκης Φλώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέποντας αυτό το χυλό των απόψεων ... Καταλαβαίνει εύκολα κανείς το χάλι που είμαστε. Γιατί δεν καταλάβαμε ούτε καν τι μας συνέβει . Μια χώρα πρόβατα χωρισμένα σε κομματικά μαντρια , που δεν κατάφεραν μετά απο 250 χρόνια να κατανοήσουν ποιοί έδωσαν το αίμα τους , την ψυχή τους γι αυτό τον τόπο. Και ποιοί τους πήραν τα βρακιά , και την υπόληψη.
    Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι μια απο τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που πέρασαν απο τη χώρα. Ακριβώς γιατί δεν λειτούργησε πότε σαν πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά κακός έφυγε η χούντα....τώρα έχουμε ΧΟΥΝΤΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα βρε ασχετοι μαθατε πως ο μικης ειχε παει τοτε στην αμερικη????
    τωρα????...ο μικης ρε ασχετοι παρα την διαφωνια πως εχω που πηγε με τον μητσοτακη,ο μικης ειναι ηταν και θα ειναι πατριωτης και ποτε προδοτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ομως Παναγιωτη ειναι αληθεια .

    Και πριν πιασω στο στομα μου τους ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ κομμουνιστες πιανω ....να μην σου πω τι και με κοψει ο Κωνσταντινος .
    Ρε Παναγιωτη για πεσ,μας , γνωριζεις ποιος δημιουργησε το κομμουνιστικο κομμα Ελλαδος ; Και γιατι δεν το ονομασε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομμουνιστικο κομμα ;
    ΟΥΣΤ πουληταρια ! Μια ζωη προδοτες και ξευτιλισμενοι ειστε και σαν τους Ιαχωβαδες στα μυαλα .
    Σου θιξαμε τον μικυ-μαους το αρχιλαμογιο .
    Οταν πηγε στο σιωνιστικο κατασκευασμα (ΚΚΕ) φευγοντας απο την οργανωση του Ι.Μεταξα και διαβασε στον ριζοσπαστη για τις προδοσιες των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ κομμουνιστων για το '22 , την Μακεδονια ΜΑΣ και για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ελεγαν στους στρατιωτες μας το '40 , δεν καταλαβε τι εστι κομμουνισμος ;
    Οταν επαιρνε το γιδι βραβεια απο τους Μογγολους ηταν πατριωτης ;
    Οταν στηριζε τον γαπ ; το ελληνοφωνο τωρινο καθηκι που παριστανει τον πορδυπουργο της αποικιας ; Τον κοροιδεψανε ΟΛΟΙ τους ;
    Μα τοσο ΜΑΚΑΚΑΣ ειναι ; Να τον ξεγελανε γαπιδες και τσιπριδες ;
    Η , μηπως δεν καταλαβαμε γιατι πηγε ο ξευτιλας να μιλησει στο συλλαλητηριο ;
    Ενα νεοταξικο καθηκι ειναι και υπηρετησε τους εχθρους του Εθνους μας και της Πατριδος .
    Και μην μου απαντας γιατι ειστε ΟΛΟΙ οι αριστεροι ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ εχθροι της Πατριδος ΜΟΥ και ο λογος σας εχει οση αξια εχει η πορδη μια γαιδαρας .
    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

    ΥΓ Το ονομα τους Αγγλου ειναι John Taverner .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιωτη δεν ειμαι οπαδος και ψηφοφορος κανενου μαντριου .
      Ειμαι Ελληνας Ορθοδοξος πολιτης - οπλιτης και δεν πιστευω σε καμμια ξενοφερτη αμπελοφιλοσοφια .
      Οτι ειναι τα χρυσαυγουλα κομματοσκυλα , το ιδιο ειστε και σεις . Το ιδιο ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ειστε που νομιζετε οτι οι εκλογες ελευθερωνουν !
      Οσο για το πατριωτικο μαντρι σου , δεν χρειαζετε καμμια απαντηση , διοτι η ιστορια σας ειναι γεματη προδοσιες .
      ΤΕΛΟΣ .
      Υ.Γ Με Ιαχωβιστικα μυαλα δεν μπορει ενας νοημων Ελληνας να βγαλει ακρη .

      Διαγραφή
  18. +Ανώνυμος" "Και γιατι δεν το ονομασε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομμουνιστικο κομμα;"
    Αυτή τη μαλακισμένη ερώτηση μου την έκαναν κι άλλα σούργελα σαν κι εσένα. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ το ΚΚΕ είναι το μόνο Κόμμα που έχει στο όνομα του της ΕΛΛΑΔΑΣ. Ξέρεις εσύ κανένα άλλο που να το έχει στο τίτλο, ηλίθιο κατασκεύασμα;;;
    Δεν μου έθιξες καθόλου τον Μίκυμάους, σου τον χαρίζω. Αυτό που με έθιξε είναι το σκατόμυαλο που κουβαλάς και με το οποίο ασχολήθηκα.
    Το ΚΚΕ είναι το πιο πατριωτικό Κόμμα και το έχει αποδείξει με το αίμα των ηρώων του.
    Εσύ ρε κλουβιοάβγουλο, τι έχεις να αποδείξεις, τι έχει να αποδείξει ο φασίστας χιμπατζής αρχηγό σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. +Ανώνυμος "Ειμαι Ελληνας Ορθοδοξος πολιτης - οπλιτης και δεν πιστευω σε καμμια ξενοφερτη αμπελοφιλοσοφια."
    Εντάξει, το να είσαι στρατόκαυλος, είναι το ένα κακό, αλλά το να είσαι και ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ, με ξεπερνάει. Δεν σας λένε την αλήθεια εκεί στα στρατά;;;
    Για να δούμε πως στοιχειωθετώ την ασχετοσύνης και την αμπελοσοφία σου.
    1ο Την απάντησή μου στο Κ Κ ΕΛΛΑΔΑΣ την έκανες γαργάρα. Βέβαια δεν είχες κάτι να πείς για τη βλακεία που ξεστόμισες ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ.
    2ο Μας κατηγορείς για ξενόφερτη φιλοσοφία (εδώ γελάει κάθε πικραμένος), ενώ ΕΣΥ πιστεύεις σε μιά ξενόφερτη (εβραϊκή) θρησκεία, Γιαχβέ τον λένε, άρα τα ιαχωβίστικα μυαλά τα κουβαλάς ΕΣΥ, ΟΧΙ εγώ). Αν αυτό δεν είναι "τρικυμία εν κρανίω", τότε τι είναι;;;
    3ο Η φιλοσοφία, μάγκα, δεν έχει πατρίδα, είναι και ισχύει για όλους, είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Αν ήταν έτσι δεν θα δίδασκαν σε όλες τις χώρες τους Ελληνες και άλλους φιλοσόφους.
    4ο Που και πότε είπαμε εμείς ότι οι εκλογές ελευθερώνουν. Απεναντίας, αν θα μπορούσαν να το κάνουν, θα τις είχαν καταργήσει.
    5ο Γεμάτη προδοσίες είναι αυτή η φάρα που υπηρετείς. Το ΚΚΕ και οι Κομμουνιστές είναι οι ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ υπερασπίστηκαν, -όταν και υπερασπίζεται τη πατρίδα με τη ζωή και το αίμα 1000άδων ηρώων.
    6ο Για το κερασάκι στη τούρτα: Το ΚΚΕ είναι το ΜΟΝΟ κόμμα που δεν ντρέπεται για το όνομά του και δεν το άλλαξε απ' την ίδρυσή του (πριν 100 χρόνια) μέχρι τώρα, τα δε μέλη φίλοι και οπαδοί του είναι περήφανοι ΚΑΙ για αυτό. Μπορείς να ισχυριστείς το ίδιο και για τα άλλα (απο)κόμματα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α) Οπλιτες-πολιτες. Ουδεμια σχεση με στρατοκαυλους .(εαν θελεις ειρηνη , ετοιμασου για πολεμο ) . Εσεις ομως σαν διεθνοσκουληκια βγαζετε σπυρακια με τις λεξεις ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
    Β) Ο Χριστιανισμος δεν εχει σχεση με Εβραιους και λοιπα που γραφεις . Εισαι Θεομαχος , τυφλος και ασχετος .
    Γ) Φιλοσοφοι ειναι ΜΟΝΟΝ Ελληνες . ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΜΑΣ οποτε ποσως μας ενδιαφερουν )
    Δ) Οταν και εφοσον μορφωθεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ τοτε ξαναγραψε μου . Μεχρι τοτε σου ειπα , η γνωμη σας εχει την ιδια αξια με την πορδη μιας γαιδαρας και αυτο ειναι φανερο σε ολους τους ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ .
    Απαντησε ομως στον ευατο σου , γιατι ΚΚΕ και οχι ΕΚΚ ;

    Ημουν καποτε νεαρος στην ΚΝΕ και αληθεια μετα απο 2 χρονια τους ΣΙΧΑΘΗΚΑ !

    ΥΓ Το σιωνιστικο κατασκευασμα κομμουνισμος ηταν ειναι και θα ειναι ( οσο υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ και το συντηρουν ) προδοτικο στα Εθνη και τα κρατη που εφαρμοστηκε .Σας λεγω ιδιους με Ιαχωβιστικα μυαλα για και σεις και αυτοι ειστε ΚΟΥΚΙΑ .
    Ειδικα την Ελλαδα μας την ΠΡΟΔΟΣΕ σε ολες τις περιπτωσεις .
    ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ και ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΤΕ οτι εχει σχεση με το Ελληνικο πνευμα . Γι'αυτο αλλωστε μια ζωη ενα 5-6 % σας στηριζουν .

    ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε (οι φασίστες κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία, σαν τα σκουλίκια στο χώμα)
    Στην αρχή σε πήρα για αδαή αλλά είσαι πανηλίθιος.
    Α) Αυτά τα έλεγαν ο Χίτλερ και όλοι οι στρατόκαυλοι που όταν τους είχε ανάγκη η πατρίδα κρύφτηκαν στα λαγούμια τους ή την κοπάνισαν (ξέρεις εσύ που) ενώ οι Κομμουνιστές έμειναν στα πεζούλια τους και πολέμησαν τις ναζιστικές ορδές που οι πρόγονοί σου τις υπηρέτησαν.
    Β) Η ασχετίλα σου τρέχει απ' τα μπατζάκια σου. Τι ήταν, ρε μαλάκα, ο Τζησους σου; Εβραίος του κερατά ήταν. Ποιος κατέστρεψε τόσα μνημεία του αρχαίου πολιτισμού μας;;; Οι χριστιανοταλιμπάν ΣΟΥ.
    Γ) Η ασχετοσύνη σου ή πιο σωστά, η βλακεία σου χτυπάει ταβάνι.
    Δ) Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα. Δεν είσαι μορφωμένος ελληνικά, αλλά ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. Ιδέα δεν έχεις απο ελληνική ιστορία.
    Είσαι και άσχετος με τη γλώσσα. Ελληνικός, -ή, -ό είναι επιθετικός προσδιορισμός (δυσκολάκι να το καταλάβεις, έ;;;). ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ρε βλάκα!!! Της ΕΛΛΑΔΑΣ, την καθορίζει.
    ΕΣΥ αποφεύγεις να απαντήσεις, γιατί δεν έχει κανένα άλλο κόμμα (και το δικό σου, ΧΑ) ούτε τον επιθετικό προσδιορισμό ούτε τη χώρα;;;
    Κι εγώ ήμουν κοσμοναύτης για δυο χρόνια (όπως εσύ στη ΚΝΕ), αλλά σιχάθηκα τις πτήσεις και τα παράτησα. Για να είναι κάποιος στη ΚΝΕ και ν' αγωνίζεται, πρέπει νά 'χει κάκαλα, κάτι που απο 'σένα λείπει.
    Στο ΥΓ σου απαξιώ να απαντήσω. Τόση μαλακία συγκεντρωμένη σε λίγες γραμμές μόνο εσύ και οι όμοιοί σου μπορείτε να φανταστείτε.
    ΟΥΔΕΝ ΤΕΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]