Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Μιά γροθιά" γίνονται οι τουρκολάγνοι που ανέδειξε ο Γιώργος!


Δείτε στο video την κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου που παρουσίαζε με καμάρι ο πρωθυπουργός του Μνημονίου κ. Παπανδρέου (όταν την... τοποθετούσε στο ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ) να μιλάει με πάθος και αποφασιστικότητα για την «τουρκική» μειονότητα της Δ. Θράκης που μπορεί να γίνει «Μια Γροθιά». Αλήθεια, ακόμα να την διαγράψει ο γερμανοβραβευθείς Πασοκάρχης;
H αυτοπροσδιορισθείσα ως Τουρκάλα κ. Μουσταφάογλου είναι υποψήφια δήμαρχος στην Κομοτηνή με τον συνδυασμό «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα». Πέρα από εκλεκτή του ΓΑΠ είναι και ειδήμων στην... γροθοποίηση των όποιων τουρκοφρόνων υπάρχουν εκεί πάνω και μας είπε τα ακόλουθα:
«Χαιρόμαστε που δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον δρόμο και έχουμε μαζί μας όλους τους φορείς της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Αυτός είναι ο σκοπός της ίδρυσης του ανεξάρτητου συνδυασμού "Πρώτο Βήμα για την Ισότητα" για τον Δήμο Κομοτηνής. Είναι η απόδειξη ότι η μειονότητα όποτε χρειαστεί μπορεί να γίνει μια γροθιά. Αυτό που μας ενώνει είναι ο κοινός αγώνας μας για το καλό της μειονότητας»...

ΥΓ: Στη φωτογραφία η γροθοποιούσα κ. Μουσταφάογλου ενώνει τη γροθιά της με εκείνη του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με τη σειρά του κρατάει το χέρι του πολυβραβευμένου και ταξιδεμένου αρχιτέκτονα της σημερινής κατάστασης.
Να την χαίρεστε την κ. Μουσταφάογλου σύντροφοι!
Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύει την σοβαρότητα, την ποιότητα και την... φιλελληνικότητα των επιλογών του..!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]