Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο φόρος... βλακείας είναι αυτός που μας χρειάζεται

  • Εάν η κυβέρνηση αποφάσιζε να φορολογήσει την βλακεία τι θα γινόταν άραγε; Ποιός θα πλήρωνε μεγάλους φόρους; Οι κυβερνώντες, οι πολιτικοί ή οι πολίτες; Νομίζω πως πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός πως όλοι μας θα πληρώναμε τα μαλλιοκέφαλά μας, ενώ οι πολιτικοί (και ιδιαίτερα οι κυβερνώντες) θα είχαν μηδενικό φόρο, αφού είναι γνωστό πως πάντα ο βλάκας πληρώνει. Δηλαδή, εμείς... Άρα, ένας φόρος βλακείας, θα μας έβρισκε με όλα μας τα υπάρχοντα στο ταμείο... Ελπίζω να μην βάζω ιδέες στον κύριο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ψάχνει να βρει νέους τρόπους αφαίμαξης των ηλιθίων που συνεχίζουν να αυτο-προσδιορίζονται ως Έλληνες...
Αν υπάρχει ένα ταλέντο που διακρίνει τους πολιτικούς είναι αυτό της ξεδιάντροπης εξαπάτησης και του ψεύδους προκειμένου να επινοήσουν ΝΕΟΥΣ τρόπους και ΝΕΟΥΣ φόρους για να χρηματοδοτήσουν τις λοβιτούρες τους με τα δικά μας λεφτά.
Ολυμπιακοί Αγώνες, Εγνατία Οδός, γέφυρα Ρίου-Αντίρριου, εξοπλισμοί, ξένες επενδύσεις... χρησιμοποιήθηκαν ΟΛΑ εναντίον μας...εκμεταλλευόμενοι απωθημένα και χρόνια αιτήματά μας.
Για να μας αφαιρέσουν κι άλλα χρήματα από τις τσέπες και μάλιστα αδιαμαρτύρητα θα πρέπει είτε να μας πείσουν για την αναγκαιότητα των νέων φόρων (πχ. να πληρωθούν συντάξεις) είτε να μας ενοχοποιήσουν ώστε να πληρώσουμε αυξήσεις ή ειδικά πρόστιμα (πχ πράσινα τέλη κυκλοφορίας , πρόστιμα για κάπνισμα κλπ).
Ο μέσος άνθρωπος, με τον καταιγισμό προπαγάνδας από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, δεν είναι σε θέση να σκεφτεί με βάση τη λογική.
Δεν είναι σε θέση να αναρωτηθεί ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα αποθεματικά των ταμείων από τις εισφορές εργοδοτών κι εργαζομένων τα τελευταία 50 χρόνια.
Δεν είναι σε θέση να αναρωτηθεί ΤΙ ΝΟΗΜΑ έχει όλο αυτό το κυνήγι των καπνιστών, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται απολύσεις (άρα πείνα!) για 300.000 νέους ανθρώπους. Τι νόημα έχει όλη αυτή η "ευαισθησία" για την υγεία των ΜΗ καπνιστών, όταν οι επενδύσεις σε υποδομές στον τομέα της υγείας είναι μηδαμινές για να πλουτίζουν εύκολα τα ιδιωτικά θεραπευτικά κέντρα. Ξαφνικά... οι ίδιοι πολιτικοί που αύξαναν συνεχώς και χρησιμοποιούσαν τους φόρους από τα τσιγάρα εκμεταλλευόμενοι τον εθισμό των πολιτών στη νικοτίνη... μας παριστάνουν τώρα τους προστάτες της δημόσιας υγείας.
Ο κόσμος δεν είναι σε θέση να σκεφτεί ΤΙ νόημα έχουν τα πράσινα τέλη και τα πρόστιμα για ρύπους σε μία καταπράσινη χώρα που δεν έχει καμία σημαντική βιομηχανία και που αν εξαιρέσεις τις μποτιλιαρισμένες Αττική και Θεσσαλονίκη... στην υπόλοιπη Ελλάδα απολαμβάνουμε την πιο ποιοτική ατμόσφαιρα από όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Τεχνάσματα για υφαρπαγή νέων φόρων χωρίς πολλές αντιδράσεις. Το ίδιο κράτος που δήθεν ανησυχεί για την υγεία των ΜΗ καπνιστών, ετοιμάζει να μετατρέψει τη χώρα σε LAS VEGAS μιας και ο ηλεκτρονικός τζόγος είναι ένας εύκολος τρόπος να κλέψεις κάποιον χωρίς το θύμα να βγει από το σπίτι του και χωρίς να μπεις στη διαδικασία να "πειράξεις" μηχανήματα και ρουλέτες. Στον ηλεκτρονικό τζόγο η κλοπή είναι υπόθεση ενός κλικ και δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που ΔΕΝ είναι σε θέση να καταλάβουν ότι τι να παίζεις χρήματα σε καζίνο του internet είναι ο ορισμός της απόλυτης βλακείας.
Οι παγκόσμιοι κυβερνήτες μας επινόησαν τώρα ακόμα έναν τρόπο να επιβάλλουν νέους φόρους βασιζόμενους σε σκόπιμα μεγεθυμένες ανθρώπινες ενοχές ... όπως για παράδειγμα το πάχος!
Πριν από δύο χρόνια, ξεκίνησε η πιλοτική συζήτηση στην πολιτεία της Alabama.
Πριν από 2 μήνες περίπου βγαίνει ο Γερμανός(!) Marco Wanderwitz και επαναφέρει το θέμα στη συζήτηση. Το περίεργο είναι ότι παγκοσμίως ακούγονται χιλιάδες μπούρδες καθημερινά αλλά κάποιοι επιλέγουν με σχέδιο αυτές που πρέπει να φθάνουν στα αυτιά μας. Έτσι το θέμα έπαιξε και σε όλα τα Ελληνικά Κανάλια αλλά και σε όλες τις εφημερίδες.
Αφού λοιπόν... έγινε η "εμφύτευση" στη συνείδησή μας του ότι ένας πολιτικός (και όχι ένας τρελός) εισηγήθηκε φόρο παχυσαρκίας... ήρθε λίγο αργότερα ο φόρος πολυτελείας στο σουβλάκι... πάντα για το καλό μας!... Εννοώντας το καλό των κερδοσκόπων για τους οποίους εργάζεται πυρετωδώς η σημερινή κυβέρνηση.
Έτσι... συνεχίζεται η ληστεία μακράς διαρκείας των λιγοστών χρημάτων που άφησαν στις τσέπες μας τα λαμόγια του χρηματιστηρίου. Αφού διαπίστωσαν ότι ο Έλληνας έπαψε να πηγαίνει στα μπουζούκια και τα εστιατόρια, στρεφόμενος στις τελευταίες απολαύσεις σε καταστήματα ορθίων, οι υπάλληλοι του ΔΝΤ στρέφονται προς τα σουβλατζίδικα.
Σε λίγο δεν θα μας εκπλήσσει να υποχρεώσουν τους παχύσαρκους σε λιποαναρρόφηση προκειμένου να καλυφθούν οι δόσεις του ΔΝΤ από την πώληση του λίπους που παράνομα και καταχρηστικά συσσώρευσαν στο σώμα τους οι "καταραμένοι" κι "επικίνδυνοι" χοντροί. Η συνεχής προβολή κοκαλιάρικων αλλά πάντα επιτυχημένων μοντέλων σε κάθε τομέα της τηλεοπτικής μας ζωής... έχει προετοιμάσει το μυαλό μας να δεχθεί έναν καθαρά απάνθρωπο φόρο που θα αφορά την φυσική κατάσταση των συμπολιτών μας που δεν μοιάζει με τα πρότυπα του NEXT TOP MODEL δηλαδή... οπωσδήποτε όμορφος και κατά προτίμησιν... ηλίθιος.

Υ.Γ: Ευχαριστούμε το "Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]