Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καβγάς για το ποιός θα χάσει...!


Ευθεία επίθεση κατά της Εθνικής Ελλάδος εξαπέλυσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής της Ρωσίας κατηγόρησε ευθέως την Εθνική μας ότι έχασε εσκεμμένα το παιχνίδι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά “ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας’!
Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου” δήλωσε ο 51χρονος Αμερικανός κόουτς που πέρσι δούλεψε και στον Άρη. “Αυτό που είδα ήταν κωμωδία, όχι μπάσκετ. Ουσιαστικά, οι Έλληνες σούταραν για να αστοχήσουν Εμείς παίξαμε με όλο μας το πάθος”

Μάλιστα ο Μπλατ αποχωρώντας, απευθύνθηκε στους Έλληνες δημοσιογράφους και ρώτησε: “Εσείς δεν ντρέπεστε;”

Από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γιόνας Καζλάουσκας, αρνείται τις κατηγορίες του Αμερικανού, αφού υποστηρίζει ότι οι παίκτες του είχαν απλώς ένα κακό απόγευμα, που οδήγησε στην ήττα με 73-69:«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Είχαμε αστοχία στα τρίποντα και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Τι πάει να πει ότι δεν σεβόμαστε τον κόσμο; Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου. Ψάχνετε να βρείτε φαντάσματα».

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία, ο προπονητής της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, πλησίασε τον ελληνικό πάγκο και χειροκρότησε ειρωνικά… συμπλέοντας με την άποψη του Μπλατ. Ο Μαυροβούνιος κόους φέρεται να είπε στους Έλληνες διεθνείς: «Μπράβο, και πάλι τα ίδια κάνατε». Ο κόουτς των Τούρκων εννοούσε προφανώς την περσινή διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ, όταν η Ελλάδα έχασε από τη Γαλλία και απέφυγε την Ισπανία, πέφτοντας τελικά πάνω στην Τουρκία. Τότε οι Έλληνες νίκησαν στην παράταση και προκρίθηκαν στην τετράδα. Ο Γιάννης Μπουρούσης απάντησε φραστικά και κινήθηκε προς τον Τάνιεβιτς, με τον βοηθό του Καζλάουσκας, Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον απομακρύνει έγκαιρα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]