Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν έμαθαν να καταθέτουν… τους τα κατάθεταν άλλοι!

  • Δύο άβατα υπάρχουν στην Ελλάδα. Το άβατον του Αγίου Όρους και το άβατον του εκάστοτε πρωθυπουργού
Όλοι μπορεί να “αλωνίζουν”, να “μασάνε”, να “κουκουλώνουν”, να “δωρίζουν”, να…, να…, εκτός από τον… πρωθυπουργό τους!!! Αυτός απλά προεδρεύει. Έχει πάντα το αλάθητο και παράλληλα το ακαταλόγιστο των ενεργειών του. Επιβάλλεται νομίζω γρήγορα-γρήγορα να ξυπνάμε.
Με αφορμή του ΟΧΙ δεν καταθέτω του κ. Σημίτη, θα ήθελα να ρωτήσω: Από πότε ο εγκαλούμενος/ύποπτος τέλεσης αδικήματος ή αποδοχής προϊόντων εγκλήματος/πολιτικά υπεύθυνος/προϊστάμενος τελεσάντων αδίκημα (κρατάμε όποια ιδιότητα θέλει ο καθένας ή αποδειχτεί ότι τελικά έχει ο κ. Σημίτης), έχει λόγο στο αν θα κληθεί ή όχι να καταθέσει; Το αρμόδιο όργανο να τον κρίνει, θα είναι αυτό που πρέπει να αποφασίσει αν θα τον καλέσει ή όχι. Στον ίδιο απλά πρέπει να ανακοινωθεί η όποια κλήτευση, μαζί με μια ημερομηνία και ώρα. Τόσο απλά. Συμβαίνει και στα καλύτερα τα σπίτια αν χρειαστεί. Αν θέλει να είναι συνεπής με τη στάση που έβγαζε προς τα έξω ως πρωθυπουργός, οφείλει όχι μόνο να πάει, αλλά να προκαλεί να είναι και αύριο αυτή η παρουσία του.
Κύριε Σημίτη, υπάρχει παραδοχή μιζών των δυο στενότερων συνεργατών σας! Τι άλλο πρέπει να ακούσετε για να συγκινηθείτε;
Κύριε Σημίτη, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν κινήσεις λογαριασμών σε πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους.
Κύριε Σημίτη, υπάρχουν ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ πολιτικών που δεν συνάδουν με τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Κύριε Σημίτη, υπάρχουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ καταθέσεις Χριστοφοράκου που μιλάνε για μαύρο χρήμα στις πολιτικές παρατάξεις και σε πολιτικούς!
Αν όλα αυτά κύριε Σημίτη δεν στοιχειοθετούν μια δυνατή υπόθεση για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κλήτευση των τότε ηγετών/αξιωματούχων, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω χρειαζόμαστε!
Τι περιμένουμε/περιμένετε, να βρούμε συμβόλαιο μίζας υπογεγραμμένο απο τον κ. Χριστοφοράκο και τον οποιοδήποτε έλληνα πολιτικό; Είμαστε σοβαρη ως χώρα;
Κλείνω με μια ερώτηση για τους μεγαλοδημοσιοκάφρους. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ανάμεσα στους ΤΟΠ 15 μεγαλοδημοσιοκάφρους των ΙΕΚ δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να έβγαλε ΕΝΑ μεγάλο σκάνδαλο στον αέρα; ΠΩΣ έγιναν μεγάλοι όλοι αυτοί; Με την μουτσούνα τους και τα μάτια τους;
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]