Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε η ώρα του λογαριασμού

  • «…Σήμερα, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, οι νέοι έχουν αρχίσει να φεύγουν. Και μαζί τους φεύγουν οι ελπίδες για κάτι καλύτερο. Αυτό ακριβώς είναι και η καταστροφή του τόπου…»

Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν διαπράξει και συνεχίζουν να διαπράττουν το κακούργημα της Εθνικής προδοσίας. Γιατί; Επειδή αφήνουν Ελληνόπουλα να φύγουν στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η μαζική απρόσκοπτη έλευση μουσουλμάνων, αλλοιώνοντας τη φυσιογνωμία της χώρας.
Αλήθεια, σε περίπτωση "θερμού επεισοδίου" με τις "φιλικές" FYROM, Τουρκία, Αλβανία, τί στάση θα κρατήσει η ολοένα και μεγαλύτερη μουσουλμανική (Αφγανοί, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αιγύπτιοι), παράνομη κοινότητα; Μπορεί κάποιος κυβερνητικός (Χρυσοχοΐδης, Βενιζέλος, Πάγκαλος ή ακόμη και ο πρωθυπουργός) να τοποθετηθούν ευθαρσώς με «ρήτρα» την ίδια τους την ζωή;
Οι σημερινοί πολιτικοί υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας, δανειζόμενοι προκειμένου να συντηρήσουν ένα διαρκώς διογκούμενο μη παραγωγικό ιστό.
Ταυτόχρονα επιβάλλουν αναξιοκρατία (διορισμοί ημετέρων βλ. Τζάκρη). Στραγγαλίζουν τον ιδιωτικό τομέα σε όφελος του δημόσιου τομέα.
Ανέχονται (ενίοτε ενισχύουν) αντιδημοκρατικές συμπεριφορές (τι να πρωτοθυμηθεί κανείς!!!) και την κατάλυση της δημόσιας τάξης (κυκλοφορείτε ελεύθερα και χωρίς φόβο; Ή μήπως αισθάνεστε ασφαλείς στην εργασία σας ή ακόμη και στο σπίτι σας;)
Κατέλυσαν την αρχή της Ισοπολιτείας και της Ισονομίας. Φορολογούν κάποιους υπέρμετρα αλλά ανέχονται την φοροδιαφυγή των ημετέρων. Συνταξιοδότησαν κάποιους πλουσιοπάροχα, ευρέως δυσανάλογα με τις εισφορές τους, ενώ κατακλέβουν τις εισφορές τίμιων εργαζομένων για τους οποίους δεν μπορούν ούτε να εγγυηθούν καταβολή συντάξεων.
Υποβαθμίζουν συνεχώς την παροχή δωρεάν παιδείας και υγείας στους Έλληνες (στην ουσία όχι δωρεάν αφού πληρώνουμε φόρους). Αντίθετα οι φοροφυγάδες, συνήθως διαλέγουν Ιδιωτικά σχολεία και νοσοκομεία.
Πάντα οι έλληνες πολιτικοί έψαχναν για κορόιδα και πάντα τα έβρισκαν... Ο κόσμος δημιουργούσε και αυτοί κατέστρεφαν... Το μοτίβο γνώριμο και σταθερό, δυστυχώς.
Σήμερα στοχοποίησαν τις κρατικές επιχειρήσεις. Και τις επιχειρήσεις που ξεπουλάνε αυτή τη στιγμή, εγώ, ο Έλληνας φορολογούμενος, τις έχω πληρώσει χρυσές. Και τις πλήρωσα χρυσές, για να μην πέσω στα νύχια των μονοπωλίων. Και μη μου πει κανείς ότι θα ελέγχουν τους ιδιώτες που θα τις αγοράσουν…
Εδώ, η επιτροπή ανταγωνισμού, (κρατικοδίαιτη και αυτή) δεν είναι σε θέση να κοντρολάρει ούτε το καρτέλ στο γάλα, δηλαδή έναν τομέα που έχει και ανταγωνισμό... Για φανταστείτε μια μονοπωλιακή ΕΥΔΑΠ!!!
Και είναι σίγουρο ότι έτσι όπως τα έκαναν, αυτή την εποχή θα ξεπουλήσουν τις κρατικές επιχειρήσεις (εθνικός πλούτος λέγεται) κοψοχρονιά. Και θα τις πουλήσουν κοψοχρονιά, επειδή όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα ο «αγοραστής» σε «παίζει» και σε αναγκάζει να πουλήσεις στην τιμή που αυτός θέλει να αγοράσει.
Ναι το κράτος σίγουρα δεν έχει την δυνατότητα, να μανατζάρει ούτε περίπτερο.
Οι κυβερνήσεις δεν έχουν καν την δυνατότητα, να μανατζάρουν καλά-καλά τα κόμματα και τα στελέχη τους...
Δεν έχουν καν την δυνατότητα, να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά τους (πόσα χρωστάνε αλήθεια τα δυο μεγάλα κόμματα;) Η ανάγκη για προεκλογικές χορηγίες μήπως προκύπτει από εκεί;
Όμως το ξεπούλημα δεν είναι η λύση. Αν θέλουν την ψήφο μου... Αν θέλουν τους φόρους μου, να μάθουν να τα εκτιμούν και να τα σέβονται. Να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά τον ιδρώτα μου. Κι αν δεν μπορούν να το κάνουν, μπορούν να αποχωρήσουν (ακόμη και τώρα) και να πάψουν να ζητούν την εμπιστοσύνη μου, επειδή την έχουν καταχραστεί πολλές φορές στο παρελθόν. Όλα έχουν ένα τέλος. Και το τέλος των σημερινών πολιτικών, της αρπαχτής και των πελατειακών μικροπολιτικών, έχει έλθει οριστικά.
Και ενώ τίθεται το ζήτημα μη δυνατότητας ανταπόκρισης, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως πέρα από την ανικανότητα πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο της σκοπούμενης ανικανότητας ή και η εκδοχή της απάτης…
Είναι απλά ανίκανοι λοιπόν ή μήπως είναι απατεώνες; Και γιατί υπάρχει διάχυτη σε όλους μας (σχεδόν) η αίσθηση πως υπερισχύει η δεύτερη περίπτωση;
Σήμερα, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα, οι νέοι έχουν αρχίσει να φεύγουν. Και μαζί τους φεύγουν οι ελπίδες για κάτι καλύτερο. Αυτό ακριβώς είναι και η καταστροφή του τόπου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο έγκλημα που έχουν διαπράξει η πολιτικοί νάνοι, στους εγκεφάλους των οποίων η επιστήμη θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μεγάλα πειράματα «σε κατάσταση πλήρους κενού»…
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]