Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση έχει σχέδιο... να μας κάνει να ζούμε σαν πρόβατα

  • Το ψέμα έχει γίνει το μέσο καταξίωσης, ενώ το ρητό δούλεψε να φας κλεψε νά 'χεις, έχει αναχθεί ως το σύνθημα της επιτυχίας
Όλοι οι πολιτικοί σας λένε ψέματα, διότι είστε ΠΡΟΒΑΤΑ και τους ακολουθείτε χωρίς να ρωτάτε και επιπλέον είστε και ΖΩΑ -με την κακή έννοια του όρου για να μη προσβάλω τα αληθινά ζώα που έχουν κάποιο μυαλό και ένστικτο- και τα πιστεύετε!
ΠΡΟΒΑΤΑ αποπροβατιστήτε δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, δεν υπήρχε κανένα σχέδιο και ακόμα χειρότερα δεν είναι σε θέση να παράξουν σχέδιο ούτε αυτοί που κυβερνούν ούτε αυτοί που θα συγκυβερνήσουν. Αυτοί είναι ένας θίασος ηλιθίων που δεν ξέρουν ούτε πόσα οφείλουν στο χθες ποσό δε μάλλον στο αύριο. Κυριολεκτώ σε αυτό που λέω!
Είναι τόσο άχρηστοι και αχρηστοηλίθιοι ταυτόχρονα που δεν ξέρουν ούτε πόσους ΔΥ έχουν διορίσει αλλά ακόμα χειρότερα δεν έχουν σχέδιο να εκμεταλλευτούν αυτούς τους υπαλλήλους προς όφελος της κοινωνίας. Την Ελλάδα ΠΡΟΒΑΤΑ λιγνά -το πιάσατε το ξεκάθαρο- θα την σώσει δυστυχώς το ΔΝΤ με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την παρούσα παραγωγική γενιά. Θα γίνει ολικό ξεπούλημα, Νησιά, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Νερά, Ορυκτά, υπηρεσίες, και να μου το θυμηθείτε.
Το μόνο που νοιάζει τους κυβερνώντες στην παρούσα φάση είναι η πολιτική και οικονομική τους επιβίωση και όχι η επιβίωση της χώρας και των ΠΡΟΒΑΤΩΝ της -ναι ναι κι εσένα που με διαβάζεις εννοώ. Σ΄αυτό το σχέδιο μόνο έχουν αφιερώσει όλη τους την ενέργεια.
Σας φτάσανε ΠΡΟΒΑΤΑ λιγνά σε σημείο που η διάλυση των πάντων και η μετέπειτα υποτυπώδη ανασυγκρότηση τους να φαντάζει στα αλλήθωρα μάτια σας σαν την μόνη θετική διέξοδο. Είστε άξιοι της τύχης που σας ορίζουν και να εύχεστε να σας κρίνουν με επιείκεια τα παιδιά σας.
Πρόβατα είστε, είμαστε όλοι μας και μάλιστα καταδικασμένα... να πεθάνουμε από αδυναμία...!
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]