Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανακοίνωση της Marfin Bank: Την ευθύνη την φέρουν οι ηθικοί αυτουργοί

  • Βαριές κατηγορίες κατά του πολιτικού κόσμου και της κυβέρνησης
Αιχμές προς την πολιτική ηγεσία και όλους εκείνους που συμμετείχαν ηθικά στο αποτέλεσμα του θανάτου των υπαλλήλων της, η διοίκηση της Marfin Bank τοποθετείται απέναντι στους εγκληματίες που έβαλαν τη φωτιά, αλλά και απέναντι σε εκείνους που δεν τους αφόπλισαν όταν μπορούσαν...
«Στην οικογένεια της Marfin θρηνούμε σήμερα για τη δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας. Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά«, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Marfin.
«Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ», καταλήγει η ανακοίνωση.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Να αφήσουμε τις φιλοσοφίες στην άκρη και να δούμε την πραγματικότητα.

    ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ.

    Οι Έλληνες κάναν πορεία στην βουλή, δεν κάναν βομβαρδισμό, όπως λένε οι ξένοι: στο Ιράκ είναι πιο ασφαλές.

    Όταν λέμε ναι πρέπει να εννοούμε ναι και όταν λέμε όχι εννοούμε όχι.
    Σε λίγο θα μας πουν ότι τους σκότωσαν αυτοί που δεν πήγαν στην πορεία και έμειναν σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν βρουν τους ένοχους με το C$I, να ζητήσουν το 1δις ευρώ από την SIEMENS πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]