Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ασυναρτησίες (και ψεύδη)

  • Μέχρι και αυτή τη στιγμή αρνούνται να παραδεχθούν όχι μόνο τα λάθη αλλά και τα αποδεδειγμένα, πλέον ψέμματα που είπανε για να πάρουν την εξουσία και να προσφέρουν το χάος...
Δυστυχώς, τα νέα από το μέτωπο της υγείας της υπουργού Παιδείας κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου (Bilderberg) δεν είναι καλά.
Ρωτήθηκε από τη Βούλα Κεχαγιά («Νέα»): «Μετανιώσατε για το προεκλογικό σας σύνθημα ότι "λεφτά υπάρχουν;"»
Και ιδού η απάντηση: «Οι συνθήκες κάνουν επιτακτική την ανάγκη της αυτογνωσίας, της αυτοκριτικής και της ευθύνης, για όλους μας, πολιτικούς και πολίτες. Πιστεύω ότι κάθε πράξη μας και κάθε λόγος μας αφορούν τη χώρα συνολικά και όχι επιμέρους ομάδες. Η μακράς διάρκειας εποχή που όλοι πίεζαν και όλοι λειτουργούσαν στη λογική ατομικών στόχων έχει τελειώσει. Οι ευθύνες για λεφτά, που βεβαίως υπήρξαν, και βεβαίως χάθηκαν θα αποδοθούν αλλά τώρα προέχει η πατρίδα».
Κατόπιν αυτού οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια . Δήλωσαν ότι πρόκειται για ανίατη νοητική ασθένεια. Εύχομαι στους οικείους της. Κalo kouragio!
Ο αμνός φαντασιώνεται ένα λαικό δικαστήριο όπου σύρονται τα λαμόγια και έχουν να λογοδοτήσουν και να απαντήσουν σε όλες τις απλές ερωτησούλες σαν και αυτήν... υποχρεωτικά και σαν να απευθύνονται σε νοήμονα όντα...
Έρχεται λοιπόν η σειρά της Διαμαντοπούλου-Μπιλντεμπέργκ...
Ο Δικαστής ρωτάει... «Μετανιώσατε για το προεκλογικό σας σύνθημα ότι "λεφτά υπάρχουν;"»
Η Διαμαντοπούλου-Μπιλντεμπέργκ ξεκινάει να λέει «Οι συνθήκες κάνουν επιτακτική την ανάγκη της αυτογνωσίας, της αυτοκριτικής και της ευθύνης, για όλους μας, πολιτικούς και πολίτες... Ααααά"
Η απάντησή της διακόπτεται από μια γερή γκλομπιά του ειδικού φρουρού που βρίσκεται δεξιά της...
Το υφάκι της Διαμαντοπούλου-Μπιλντεμπέργκ φαίνεται να ξεθωριάζει... ενώ στέκεται αμίλητη και εμφανώς σαστισμένη...
Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ...ο Δικαστής λέει με αυστηρό ύφος... "Κατηγορούμενη δεν ήρθατε εδώ για να ταίσετε κουτόχορτο ούτε το δικαστήριο όυτε κανέναν άλλον... Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε... Επαναλαμβάνω την απλή ερώτηση... Μετανιώσατε για το προεκλογικό σας σύνθημα ότι "λεφτά υπάρχουν;" ναί ή όχι! Παραμένετε αμετανόητη;"
Αφού σκέφτεται για 3-4 δευτερόλεπτα η Διαμαντοπούλου-Μπιλντεμπέργκ... "Πιστεύω ότι κάθε πράξη μας και κάθε λόγος μας αφορούν τη χώρα συνολικά και όχι επιμέρους ομάδες. Η μακράς διάρκειας εποχή που όλοι... Αααααααααααά"
Η γκλομπιά που τη διακόπτει αυτή τη φορά είναι δυνατότερη, από το φρουρό στα αριστερά της...
"Κατηγορούμενη! Θα σας τιμωρήσω και για ασέβεια δικαστηρίου εάν συνεχίσετε έτσι ! Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται σε τι δύσκολη θέση βρίσκεστε και πόσο βαριές κατηγορίες σας βαρύνουν... Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο το καλύτερο για εσάς... Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί με ή χωρίς τη συνεργασία σας..." ο Δικαστής δε φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει κανένα λαμόγιο να κάνει τηλεπαραθυρο την αίθουσα του Δικαστηρίου...
Το ύφος της Διαμαντοπούλου-Μπιλντεμπέργκ έχει χάσει και τον τελευταίο από τους 1000 καρδιναλίους με τους οποίους εισήλθε στην αίθουσα!!! Ξεροκαταπίνει και με όση διαύγεια τις έχει μείνει ετοιμάζει, μέσα στο μυαλό της τη γνήσια απολογία της...
Οι συγκατηγορούμενοι ξεροκαταπίνουν, κοιτάζουν ο ένας τον άλλο και στα μάτια τους αποτυπώνεται η βεβαιότητά τους ότι τα κάστανα τελείωσαν... και ο κάθενας θα πάρει αυτό που του αξίζει...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 2009 ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]