Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα;

Γραπτές δηλώσεις και «μπαλκονάτοι» λόγοι

Επιτέλους έγινε κατανοητό το δίλλημα Σοσιαλισμός η Βαρβαρότητα! Βαρβαρότητα είναι το καθεστώς στο οποίο οι λεσβίες, οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφιφυλόφιλοι και οι τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ) δεν απολαμβάνουν ισονομία και ισοπολιτεία και δεν μπορούν να παντρεύονται.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, «υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στις πρωτοβουλίες για ενίσχυση και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφιφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ (ΛΟΑΤ)». Και στη Σοσιαλιστική ,"δίκαιη κοινωνία" , «Το σύμφωνο συμβίωσης γίνεται αναγνωρισµένη νοµική µορφή ελεύθερης επιλογής συµβίωσης ανεξάρτητα από φύλο.»
Στη Βαρβαρότητα επικρατεί ισλαμοφοβία ένω οι σοσιαλιστές απαιτούν ότι «Αμεσα πρέπει η κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για ιερό τέμενος και μουσουλμανικό νεκροταφείο, σε περιοχή προσβάσιμη στους δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους της Αθήνας», υποστήριξε 28-05-2009 ο Γ. Παπανδρέου.
Στον σοσιαλισμό υπάρχουν μιναρέδες και οι ομοφιλόφυλοι ντύνονται επιτελους νύμφες.Αυτή είναι η Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Το ερώτημα, για την διαφάνεια και την αξιοπιστία της πολιτικής , είναι γιατί αυτές οι δηλώσεις γίνονται γραπτά και δεν τις διαλαλεί ο αρχηγός από τα μπαλκόνια.
ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ;
Ψηφίζεις Γιώργο και Βγαίνει ο Βαλιανάτος
Ψηφίζεις Γιώργο και Βγαίνει Μιναρές στον Ελαιώνα
Σαλάμ αλέκουμ ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ.E-E-Ερχονται από τις 8 Ιουνίου οι Πράσινοι επενδυτές της Πράσινης ανάπτυξης
O αγωνιστής των επενδύσεων Χρ.Πάχτας επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή την καταγγελία Δριβελέγκα, ότι επιχειρείται ο αποχαρακτηρισμός δασικής έκτασης 17.000 στρεμμάτων στην περιοχή του «Πόρτο Καρράς», στη Χαλκιδική.
Ο εκσυγχρονισμός δεν κρατιέται με τίποτα.
Ψηφίστε Πασοκ.Ψηφίστε και Πάχτα.Για καλύτερες μέρες (των επενδυτών) και των Δασοφάγων.
Σπύρος Χατζάρας
Πηγή
Σημείωση: Θα μπορούσε κάλλιστα να τεθεί το δίλημμα και ως "Σοσιαλισμός ή σοβαρότητα;"


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]