Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυριακή των αποκαλύψεων έρχεται, αλλά το γδύσιμο άρχισε ήδη…

Ο Τσίπρας αγκαλιάζει τον Τρεμόπουλο

και η συνέχεια μόνο για... ενήλικες!


Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε στο δελτίο του ALPHA τους οικολόγους πράσινους ως χαλαρή ψήφος αλλά δεν απέκλισε και την πιθανότητα συνεργασίας του Σύριζα με τους Οικολόγους. Συγκεκριμένα είπε: "Οι θέσεις τους είναι στον αγώνα. Το περιβάλλον δεν λύνει τα προβλήματα".
Φυσικά, για τους γνωρίζοντες, δεν αποτελεί έκπληξη η δήλωση του νεανία που δεν γνωρίζει τη διαφορά του τουρκογενή από τον Πομάκο, που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει Έλληνας και τι λαθρομετανάστης αλλοδαπός, που η λέξη Μακεδονία ισοδυναμεί στον εγκέφαλό του με τη λέξη Σκόπια…
Έτσι, λογικό ήταν, να τρέξει να προλάβει για να «αγκαλιαστεί» ιδεολογικά (φυσικά) με τον γνωστό γραφικό της πολιτικής ζωής του τόπου (γραφικότερος και από τον «Κάτμαν») που ασπάζεται τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες, που λατρεύει τον Κεμάλ, που δακρύζει για τους «Τσάμηδες», που διαβάζει όλες τις ανακοινώσεις του «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» και του «Ουρανίου Τόξου», που συντρώγει με όλο τον ανθελληνικό συρφετό των προοδευτικών του τόπου…
Οι ιδεολογικές προσεγγίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και των λοιπών χαμένων στον προοδευτισμό, ήταν πασιφανείς και ήταν θέμα χρόνου να ομολογηθεί ο «έρωτας» που παρέμενε κρυφός αν και οι δημοσκόποι φρόντισαν να φέρουν στη δημοσιότητα εναλλάξ τα δύο ερωτευμένα μέρη.
Ο Αλέξης έτρεξε βέβαια και πολλοί άλλοι θα δηλώσουν τα «αγνά τους αισθήματα», που όμως το βράδυ των εκλογών θα γίνουν αιτία «διαζυγίου»… Δεν γνωρίζω εάν η παράσταση αυτή συμπεριλαμβάνεται στις δραστηριότητες του Καφετζόπουλου στο κόμμα των Οικολόγων, αλλά έχω την εντύπωση πως τιμής ένεκεν θα έπρεπε να του δοθεί «επί τιμή» η σκηνοθεσία, στο θέατρο του παραλόγου που τολμούν να παίζουν ξεδιάντροπα οι πάσης φύσεως «αλεξιπτωτιστές», καλοχρηματοδοτούμενοι με ποικίλα κονδύλια (φυσικά και υπουργείων της χώρας).
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Η αγάπη του πολίτη προς τον καλλιτέχνη ποτέ δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, γιατί τότε η τέχνη γίνεται σημείο αποστροφής… Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Επι της ουσίας οπως πάντα .
    Μπραβο Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλό κείμενο!ωραίες περιγραφές!



    ΥΣ.Ενημερώστε τον αρμόδιο:
    "καταχώρηση" γράφουμε, δηλ. "ρη" με "η" όχι με "ι"(στην επιλογή "καταχώρηση σχολίου").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]