Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλοδαποί κατέστρεψαν εικονοστάσια

Καμία αντίδραση από τους προοδευτικούς

Ιερέας στην περιοχή του Δήμου Μιδέας στην Αργολίδα κατήγγειλε χθες ότι δύο αλλοδαποί προξένησαν φθορές σε τρία εικονοστάσια που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο του Δήμου.
Έτσι μετά την καταγγελία του κληρικού οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και ενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Ναυπλίου.
Κι ενώ η είδηση αυτή θα έπρεπε, σε αντιστάθμισμα, να βρίσκεται ως πρώτη σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα, να συζητείται στα δελτία ειδήσεων και να καταγράφεται από τις μεγάλες "πένες" των εφημερίδων, ως επιθετική ένδειξη των αλλοδαπών λαθρομεταναστών, με λύπη μας διαπιστώνουμε πως έχει επιβληθεί ο νόμος της Καμόρα, η απόλυτη σιωπή.
Οι "προοδευτικοί" της χώρας δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με επιθέσεις που γίνονται κατά της Ορθοδοξίας. Αυτό το διάστημα είναι απορροφημένοι από τις Ευρωεκλογές, αλλά και η ανάδειξη ενός τέτοιου θέματος απλά θα καταρρακώσει και θα διαψεύσει περίτρανα όλα εκείνα περί πολιτισμού που ξεστόμιζαν και που έγραφαν λίγες ημέρες πριν.
Δυστυχώς, η μικρότητα των "μεγάλων", των "σοφών" και των "διανοούμενων" αυτού του τόπου, ξεγυμνώνεται περίτρανα από τις ίδιες τις περιστάσεις, από τις εξελίξεις που έρχονται να διαψεύσουν, σχεδόν άμεσα, την "αλήθεια" των λόγων τους. Οι καημένοι οι λαθρομετανάστες, οι αλλοδαποί, που δέχονται τις επιθέσεις της Ελληνικής κοινωνίας, κατέστρεψαν δύο εικονοστάσια... Το Κοράνι όμως, για τους γλοιώδεις τύπους που επαγγέλλονται το "αλάθητο" ελέω της ατιμωρησίας που υπάρχει απέναντί τους, είναι ανώτερο, καθώς φαίνεται και αξίζει την υποστήριξης όλων εκείνων των εγκεφαλικά νοσούντων που έχουν επιδράμει κατά του Ελληνισμού και επιθυμούν την καταρράκωση των πάντων.
Δεν έχει σημασία για τους ανθρώπους αυτούς, που ο εγκέφαλός τους βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια, εάν δέχονται επίθεση τα ιερά και άγια των Ελλήνων. Η μέγιστη σημασία και βαρύτητα δίνεται σε οτιδήποτε δεν είναι Ελληνικό... Έτσι εξάλλου, έχουν καταφέρει να μεταφέρουν στην Ελληνική κοινωνία όλα εκείνα τα σάπια, τα άχρηστα, τα ευτελή και τα επιβλαβή που κατά καιρούς "γεννώνται" σε άλλες χώρες.
Ο σκοπός είναι ένας: Να εξαφανιστεί οτιδήποτε Ελληνικό. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, δεν έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα και εάν αυτό θα ωφελήσει... Οι εργοδότες τους θέλουν να χτυπήσουν τον Ελληνισμό και τα δουλικά τους τρέχουν να εφαρμόσουν την επιθυμία των "αφεντάδων" τους...
Και όμως, η Εκκλησία μας συνεχίζει να είναι τόσο καταδεκτική και συμπονετική απέναντί τους, κάθε φορά που διαβάζονται οι ευχές: "δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μαλακίαν"...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. γραικυλοι και πισωγλεντιδες θα παρουν αυτο που τους αξιζει βρε ουστ απο δω ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ελληνισμός δίδαξε την έρευνα σε όλα τα γνωστά επίπεδα κατά τους κλασικούς ιστορικούς χρόνους.
    Με δεδομένη αυτή τι πραγματικότητα είναι τουλάχιστων βλακώδες σε αυτήν την χώρα να εμπλέκουμε οποιαδήποτε φωνταμελιστική θέση από όπου και εάν προέρχεται.
    Είναι ύβρη στη πατρίδα του Σωκράτη, του Πλάτωνα,στή χώρα όπου γενήθηκαν όλες οι γνωστές επιστήμες.
    Εάν είμαστε Ελληνες κατά ελάχιστο θα έπρεπε να σκεπτώμαστε ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]