Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε τις χατζάρες των Σομαλών


Γιατί δεν νιώθω έκπληξη;


Περιδιαβαίνοντας τους χώρους του διαδικτύου φίλος μου είπε πως βρήκε μία ανακοίνωση του ΞΩΦΑΛΤΣΑ, συγνώμη, ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την άγρια συμπλοκή που έγινε στο κέντρο της Αθήνας και στην οποία αναμέτρηση χρησιμοποιήθηκαν όλα τα πρωτόγονα όπλα (μαχαίρια, σπαθιά, τσεκούρια) προκειμένου να μπορέσουν οι λαθρομετανάστες να λύσουν τις διαφορές τους, που είχαν να κάνουν με ξεκαθάρισμα και προσπάθεια επιβολής του ενός στον άλλο σχετικά με τις περιοχές και τις σφαίρες επιρροής περιοχών στις οποίες επιθυμούν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους!
Καμία κουβέντα όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας, του εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και τω καταστροφών που υπέστησαν παρακείμενα καταστήματα. Βεβαίως, δεν έγινε λόγος ούτε για τον τραυματισμό του αστυνομικού που κλήθηκε μαζί με συναδέλφους του να επιβάλει την τάξη στο χάος που ήδη υπήρχε και που προκλήθηκε από την αναιτιολόγητη, έκνομη και καθ’ όλα καταδικαστέα σύρραξη των συμμοριών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είδε μόνο πως ο κοινωνικός αποκλεισμός μεγάλων και ευάλωτων ομάδων πληθυσμού στο κέντρο οδηγεί σε εκρήξεις, ενώ οι αρμόδιοι φορείς, τα Υπουργεία και ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζουν να αποφεύγουν να αγγίξουν το θέμα.
«Έλα μου.ί στον τόπο σου και πού..ο μην γυρεύεις» θα έλεγε και η θειά μου η Δέσποινα, εκ Μάνης!!!
Ή το έχουν χάσει τελείως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ή παίρνουν χαλασμένα ή πρέπει να αυξήσουν την δόση. Στην τελική, ας γυρίσουν στο χασίσι της Ξάνθης και του Αγρινίου, το οποίο εγκρίνει και ο γνωστότατος βουλευτής τους!!!
Η παραγωγή πολιτικής στην προκειμένη περίπτωση δεν θα πρέπει να παραλληλισθεί από κανέναν Έλληνα πολίτη ως προσπάθεια μεταποίησης των βοθρολυμμάτων! Οι άνθρωποι προσπαθούν να πούνε κάτι κι εμείς οφείλουμε να τους ακούσουμε.
Προσωπικά, κατανοώ την θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που από ανθρωπιστικής πλευράς ορμώμενος προσπαθεί να προστατεύσει τα συμφέροντα μίας μεγάλης μερίδας ανθρώπων, οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί επαγγελματικά και δεν τους επιτρέπεται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και σε άλλους τομείς ή περιοχές.
Φταίει η Ελληνική Πολιτεία που δεν έχει παρέμβει έτσι ώστε να δώσει ένα ειδικό βάρος στους Σομαλούς και να τους προωθήσει και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες τις οποίες μοιράζονται (με μεγάλα κέρδη) οι αλλοδαποί Αλβανοί και Ρώσοι!!! Δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Πολιτεία να στέκει απαθής στο συγκεκριμένο μεγάλο πρόβλημα και αν επιτρέπει την σχεδόν μονοπωλιακή εκμετάλλευση συγκεκριμένων εγκληματικών δραστηριοτήτων που αποφέρουν τεράστια κέρδη σε μερικούς!!! Ο καπιταλισμός δίνει ευκαιρίες σε όλους, αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή (κατά τον ΣΥΡΙΖΑ) προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα!!!
Καταδικάζουμε πάραυτα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και ζητούμε την ανάθεση σχετικού υπουργείου ή υπουργείων στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων προτείνουμε και την ανάθεση του υπουργείου Ενέργειας στον κ. Τσίπρα ή τον κ. Αλαβάνο, επειδή κατάφεραν να προάγουν το χόμπι τους σε επάγγελμα, ακόμη και σε ιδεολογία και τελικά κατόρθωσαν να παράξουν ενέργεια μέσω του αυνανισμού!!! Μάλιστα, η παραγωγή αυτή καλύπτει όλες τις ανάγκες της χώρας και ενδέχεται λίαν συντόμως, μέσω συγκεκριμένης μεθοδολογίας και ανάπτυξης φυσικών μεθόδων, να κατορθώσουν και την εξαγωγή του παραγόμενου προϊόντος του έργου τους!!!
Η συμπαράσταση στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πράξη ζωής, στάση καθαρά ανθρώπινη, θέση υπέρ της ανάπτυξης!!! Αναμένονται δηλώσεις επιφανών μελών, όπως του κ. Λαζόπουλου (έστω και τηλεφωνικά μέσα από την 7άρα BWM)

Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Να με συγχωρούν τα παιδιά στο GreekAlert αλλά φαίνεται πως «επικοινωνούμε» έως παρεξηγήσεως!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. O syriza den einai h prwth fora pou vgazei aparadektes kai proklhtikes anakoinwseis Den xseroun ti tous ginete
    Me ta skopia den 8ymaste ta xalia tous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]