Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γαλλία: «Δεν θα επιβληθούν κυρώσεις στη Μόσχα»

Οι χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης θα συζητήσουν αργότερα σήμερα Δευτέρα σε έκτακτη σύνοδό τους στις Βρυξέλλες την κρίση στη Γεωργία με βάση "ένα κείμενο ισορροπημένο και αυστηρό" στο οποίο όμως δεν θα περιλαμβάνονται κυρώσεις κατά της Μόσχας, δήλωσε την Κυριακή ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Μπερνάρ Κουσνέρ.
"Το κείμενο που εγώ γνωρίζω είναι ένα κείμενο ισορορπημένο , είναι αυστηρό και δεν προτείνει κυρώσεις αλλά βήματα πολύ συγκεκριμένα" τόνισε ο κ. Κουσνέρ, η χώρα του οποίου ασκεί το παρόν έξάμηνο την προεδρία της ΕΕ.
Ο κ. Κουσνέρ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στους κόλπους της ΕΕ σχετικά με τη στάση που πρεπει να τηρηθεί έναντι της Ρωσίας.
"Υπάρχουν άνθρωποι που κλείνουν υπέρ της αυστηρότητας και άλλοι αντιθέτως που βρίσκουν ότι έγιναν πολλά κατά της Ρωσίας, ξέρετε είμαστε 27 και είναι δύσκολο " πρόσθεσε ο κ. Κουσνέρ απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε δηλώσεις του προς το τηλεοπτικό δίκτυο "France 3".
Ο κ. Κουσνέρ αρνήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του βρετανού πρωθυπουργού, Γκόρντον Μπράουν ο οποίος δήλωσε ότι "με βάση τις ρωσικές ενέργειες η ΕΕ πρέπει να επανεξετάσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία".
"Πρέπει να επικεντρωθούμε σε μια πολιτική έκβαση της κρίσης μεταξύ Γεωργίας και Ρωσίας και η σύνοδος δεν είναι "παρά η αρχή" επισήμανε ο κ. Κουσνέρ, διαβεβαιώνοντας τέλος ότι η ενότητα στην ΕΕ θα "διατηρηθεί".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Επειδἠ στὀ ερωτηματολὀγιὀ σου ,γιἀ τὀ ποιὀς εἰναι ὀ μεγαλὐτερος εχθρὀς τἠς Ελλἀδος δἐν αναφἐρεις τὀν πραγματικἀ
    ΜΕΓΑΛΟ εχθρὀ της,απαντὠ μἐσω τὠν σχολἰων.Ο χειρὀτερος εχθρὀς της εἰναι
    ο ΕΑΥΤΟΣ της.Εἀν τὀ καταλἀβουμε θἀ
    ξαναγἰνουμε μεγἀλοι,πρὀς τὀ παρὀν ασχολοὐμεθα μἐ τἠν καλοπἐρασἠ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]