Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ράις: Δεν θα επιτρέψουμε ρωσικό βέτο στο μέλλον του ΝΑΤΟ

Άκρως επιθετική προς την Ρωσία

Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν θα επιτρέψουν να ασκήσει η Ρωσία βέτο στο μέλλον της ευρωατλαντικής κοινότητάς μας ούτε στις χώρες που προτείνουμε να εντάξουμε σ΄αυτή» τονίζει η Αμερικανίδα υουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, σε άρθρο της που δημοσιεύει σήμερα η ισπανική εφημερίδα El Pais.
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως «η πόρτα προς ένα διατλαντικό μέλλον είναι εντελώς ανοικτή για τη Γεωργία και η συμμαχία μας θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε το μέλλον αυτό να γίνει πραγματικότητα».

Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επαναλαμβάνει πως τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη υποστηρίζουν χωρίς αμφιβολία την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα των γειτόνων της Ρωσίας.
Αν προσέξει όμως κανείς τη συγκεκριμένη δήλωση της κας Ράις, εύκολα θα διακρίνει ένα σοβαρό της ατόπημα.
Σε ποιό μέλλον αναφέρεται η σημερινή υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ;
Πώς θα μπορεί η ίδια ή η σημερινή κυβέρνηση Μπους να επηρεάσει την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, πόσο μάλλον δε τις πολιτικές που θα ασκηθούν στο μέλλον από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Ποιοί θα είναι οι συνεχιστές της συγκεκριμένης παγκόσμιας προκλητικής πολιτικής των ΗΠΑ;
Ερωτήματα που σαφέστατα οδηγούν στο γνωστό συμπέρασμα: Οι κυβερνήσεις είναι απλοί εκπρόσωποι αυτών των ομάδων (κεφάλαιο ή τι άλλο...) που κυβερνούν όλο τον κόσμο από το παρασκήνιο! Απλά η κα Ράις μάλλον χάνει τον έλεγχο και της ξεφεύγουν φράσεις που δεν πρέπει...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]