Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Βέλγιο δεν βιάζεται να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε.


Ας μπούνε μετά από 13 χρόνια...


«Το Βέλγιο δεν βιάζεται να δει την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Βέλγος γερουσιαστής, Φιλίπ Μονφίς, (Philipe Monfils).
«Ίσως, ύστερα από 10 με 12 χρόνια, ίσως και 13», δήλωσε ο Βέλγος γερουσιαστής, που είναι πρόεδρος της ομάδας Φιλίας Βελγίου-Κύπρου στο Βελγικό κοινοβούλιο.
Μιλώντας, ύστερα από συνάντηση, στη Λευκωσία, με την ομάδα Φιλίας Κύπρου-Βελγίου στην κυπριακή Βουλή, ο κ. Μονφίς ανέφερε επίσης ότι είναι άδικο και απαράδεκτο η Κυπριακή Δημοκρατία να μην αναγνωρίζεται, όπως όλες οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από μια χώρα που επιθυμεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή την Τουρκία.
Εξ άλλου, διαβεβαίωσε ότι η χώρα θα πράξει ό,τι είναι δυνατό και θα συμβάλει στις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής, Αβέρωφ Νεοφύτου, δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να πείσει τους Τουρκοκύπριους και την Τουρκία, ότι δεν μπορεί η λύση του Κυπριακού να είναι αντίθετη με τις ευρωπαϊκές αρχές.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]