Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Αποφασισμένοι να νικήσουν είναι οι στρατηγοί

Αγώνας ζωής και θανάτου

για τον Ερντογάν


Το «τρομοκρατικό χτύπημα» στο αμερικανικό προξενείο της Κωνστντινούπολης ήταν μία μικρή προειδοποίηση, για τα χειρότερα που θα γινόντουσαν, προς τον Ερντογάν και τους χωροφύλακές του για να πάψουν να συλλαμβάνουν στελέχη της Εργκενεκόν.
Οι νεκροί από το νέο χτύπημα και οι τραυματίες, είναι μία σκληρή και απάνθρωπη συνέχεια δείχνοντας ουσιαστικά την αποφασιστικότητα από το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας να μην αφήσει την εξουσία.
Ο ίδιος ο Ερντογάν δείλιασε και φόρτωσε το χτύπημα στο ΡΚΚ που την ίδια στιγμή χτυπιόταν από βομβιστική ενέργεια στο Κιρκούκ. Δεν τόλμησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας να κατονομάσει τους ηθικούς και πραγματικούς υπεύθυνους, που όλοι μέσα στην Τουρκία γνωρίζουν πως είναι οι στρατηγοί.
Αποφασιστικό και πολύ ισχυρό παρόν μέσα από τις σκιές έδωσαν για μία ακόμη φορά οι στρατοκράτες Κεμαλικοί. Το δεύτερο χτύπημα μέσα στην Κωνσταντινούπολη (έδρα του Ερντογάν και των Ισλαμιστών) κατευθύνθηκε από την αλώβητη Άγκυρα (έδρα των Κεμαλικών).
Η ποιότητα και η δύναμη του πολύνεκρου χτυπήματος προδίδουν στρατιωτική οργάνωση και μάλιστα έμπειρη. Η ποσότητα των εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκε δεν έπαιξε σχεδόν κανέναν ρόλο, όσο η τοποθέτησή τους και η υπολογισμένη στόχευση των αερίων των εκρήξεων, είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να ελέγξουν μόνο ιδιαίτερα έμπειροι ειδικοί επί των εκρήξεων στρατιωτικοί που διαθέτουν και «εμπειρία πυρός» σε πραγματικές συνθήκες μάχης. Και είναι γνωστή η δράση ειδικών στρατιωτικών μονάδων, που έχει αναπτύξει η Τουρκία κατά του ΡΚΚ, χρησιμοποιώντας ειδικές τακτικές ψυχολογικού πολέμου, αλλά και χτυπήματα δολιοφθοράς σε «κέντρα» των Κούρδων ανταρτών…
Ο Ερντογάν λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά τους «δράστες» και ίσως αυτό είναι και το γεγονός εκείνο που τον κάνει «σοφότερο» ως προς την αντιμετώπισή τους.
Οι στρατηγοί από την πλευρά τους έστειλαν ένα ηχηρότατο μήνυμα στον Ερντογάν και στους ισλαμιστές, πως, είναι αποφασισμένοι να φέρουν το χάος και ας χρειαστεί να ξαναγεννηθεί η Τουρκία μέσα από στάχτες!!!
Η αποφασιστικότητά τους αυτή είναι άκρως επικίνδυνη σε περίπτωση που το δικαστήριο βγάλει απόφαση τέτοια που να νομιμοποιεί το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν (ΑΚΡ).
Την ίδια όμως αποφασιστικότητα αναμένεται να δείξουν (προς παραδειγματισμό) και στην περίπτωση που κριθεί παράνομο το ΑΚΡ, άρα και ο ίδιος ο Ερντογάν, ο οποίος θα βρεθεί χωρίς πολιτικά δικαιώματα σε μία χώρα άναρχη, στους πολίτες της οποίας θα έχει περάσει το μήνυμα πως «ο Ερντογάν φταίει για όλα»!!!

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]