Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξάνονται οι χριστιανοί στο Ισραήλ εν μέσω διωγμών


Εκατοντάδες

Καινές Διαθήκες

κάηκαν δημόσια

στο Ισραήλ


Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάη στις 18, μέρα Κυριακή, από ορθόδοξους Εβραίους φοιτητές στην πόλη 0ρ Γιεχουντά, αναφέρει στο ενημερωτικό της έντυπο, η Βιβλική Εταιρία.

Τα αντίτυπο των Καινών Διαθηκών τα μάζεψαν πόρτα-πόρτα από τα σπίτια Εβραίων που είχαν γίνει Χριστιανοί!

Το γεγονός μαθεύτηκε όταν το δημοσίευσε μια ισραηλινή εφημερίδα, και μάλιστα το απέδωσε στον αντιδήμαρχο της πόλης ότι αυτός το οργάνωσε. Βέβαια, αργότερα ο αντιδήμαρχος δήλωσε στην εφημερίδα «Jerusalem Post», ότι το επεισόδιο «ήταν απρογραμμάτιστο» και εξέφρασε τη λύπη του γι αυτό, αλλά το κακό είχε γίνει.

Οι περισσότεροι δεν μπορούν παρά να κάνουν συνειρμό με το κάψιμο "εβραικών βιβλίων" από τους Ναζί...

Τελευταία παρατηρείται μεγάλη προσέλευση Εβραίων στον Χριστιανισμό. H Βιβλική Εταιρία , σύμφωνα με το παραπάνω έντυπο, μοιράζει συνεχώς Καινές Διαθήκες σε εβραϊκά φεστιβάλ.

Η αντίδραση όμως θρησκευτικών κύκλων του Ισραήλ εναντίον τους και εναντίον της Βιβλικής Εταιρίας συνεχώς αυξάνει.

Τους χριστιανούς οι φανατικοί Ιουδαίοι τους αποκαλούν "μισσιονάριους" και τους κατηγορούν ότι υποκινούνται από "ξένους κύκλους" για να βλάψουν το Ισραήλ.

Οι ίδιοι οι Ιουδαίοι που πιστεύουν στον Χριστό ονομάζονται "Μεσσιανικοί Ιουδαίοι".

Νωρίτερα φέτος, ο έφηβος γιος ενός χριστιανού ιεραποστόλου τραυματίστηκε σοβαρά όταν μία βόμβα σε δέμα παραδόθηκε στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά του στην Δυτική Όχθη και το πήρε στα χέρια του.

(Παραπάνω βλέπετε προπαγανδιστικές αφίσες Φανατικώς Ιουδαίων. Η πρώτη καλεί τους Εβραίους να προσέχουν και να αποφεύγουν τους "Μισσιονάριους"- που "απαγάγουν τα παιδιά και τα βαπτίζουν".

Η δεύτερη - που είναι πιο συγκλονιστική -παρουσιάζει και στα εβραικά και στα ρώσικα, ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μίας γυναίκας που έγινε "Μεσσιανική" και έτσι ως "καταζητούμενη" ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΤΑΙ!!!)

Πέρυσι, εμπρηστική βόμβα είχε εκραγεί σε μια εκκλησία της Ιερουσαλήμ που την χρησιμοποιούσαν οι Μεσσιανικοί Ιουδαίοι και το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες, αυξάνοντας τις υποψίες ότι πίσω από την επίθεση ήταν Εβραίοι εξτρεμιστές.

Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, αλλά η ίδια εκκλησία είχε καεί πριν από 25 χρόνια από υπερ-ορθόδοξους Εβραίους εξτρεμιστές ..

ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑRAD

Παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει σε πολλές πόλεις όπως στο Arad.

Το Arad (עֲרָד στα εβραϊκά), είναι μια μικρή πόλη, 25.000 κατοίκων, στο Ισραήλ, κοντά στην πόλη Βηρσαβεέ, περίπου δύο ώρες από την Ιερουσαλήμ. Έχει ένα ποικίλο πληθυσμό: ορισμένοι είναι γηγενείς-Ισραηλίτες (Sabras), κάποιοι είναι αμερικανο-Εβραίοι που έχουν μεταναστεύσει από τις ΗΠΑ, κάποιοι είναι Εβραίοι μετανάστες από την Ρωσία, ενώ άλλοι είναι άραβες βεδουίνοι που είναι πολίτες του κράτους του Ισραήλ. Μεταξύ των Εβραίων, οι περισσότεροι είναι άθρησκοι, κάποιοι δε είναι υπερ-Ορθόδοξοι Hasidim Ιουδαίοι, και περίπου εκατό είναι Μεσσιανικοί Ιουδαίοι, που πιστεύουν στον Yeshua (Ιησούς) του Μεσσία.

Οι Lura & Eddie Beckford (φωτο) Μεσσιανικοί Εβραίοι έχουν ανοίξει στην πόλη του Arad και κοντά στο εμπορικό κέντρο, μία αίθουσα που χρησιμοποιείται ως "σκακιστικός όμιλος", αλλά στον ίδιον χώρο, επίσης προσφέρεται γεύμα σε όσους έχουν ανάγκη, υπάρχει βεστιάριο με ρούχα για τον καθένα, ειδικός χώρος που μπορούν οι ηλικιωμένοι Εβραίοι από τις χώρες της π. Σοβιετικής Ένωσης, να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, σκάκι καθώς και βιβλιοθήκη με βιβλία και Καινές Διαθήκες.

Οι υπερ-Ορθόδοξοι Ιουδαίοι που βλέπουν τον χώρο αυτόν σαν "κέντρο χριστιανικού προσηλυτισμόυ" τελευταία έχουν αγριέψει. Οι απειλές, οι βρισιές και οι κατάρες εναντίον των ανθρώπων που συναθροίζονται εκεί, είναι καθημερινό φαινόμενο.

Πολλές φορές δεν διστάζουν να βιαιοπραγούν και να φτύνουν σε όποιον πλησιάσει το κτήριο.

"Υπάρχει ένα στενό δρομάκι που έχουμε να διανύσουμε, μέχρι να φτάσουμε στην είσοδο του κτηρίου που το χρησιμοποιούμε και ως συνάθροιση για προσευχή και μελέτη της Κ.Διαθήκης», λέει ο Yakim Figueros, ένας Μεσσιανικός πάστορας στο Αράντ.

«Πάντοτε δύο από τους ανθρώπους αυτούς, στέφονται αριστερά και δεξιά και διαβάζουν κατάρες ενάντια σε όποιον βαδίζει στο πεζοδρόμιο, του στυλ: «Να μείνουν ορφανά τα παιδιά σου!» ή «η σύζυγός να μείνει χήρα! »και ούτω καθεξής . «Ξέρετε δεν είναι ωραίο για τον απλό κόσμο να εισέρχεται στην αίθουσα μέσα από αυτό το σκηνικό» λέει ο Figueros.

H Rebecca, (φωτο) που τώρα ανήκει στους Μεσσιανικούς, μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια φανατικών υπερορθόδοξων Ιουδαίων. Η ίδια λέει: "Μας δίδασκαν να μισούμε του Χριστιανούς!"

Οι "Μεσσιανικοί" καταγγέλουν ότι οι Αστυνομικοί όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά πολλές φορές συνεργάζονται μαζί τους!

Τον Αύγουστο του 2005 η αίθουσα ΚΑΗΚΕ...

(Φωτογραφίες μετά από την πυρπόληση της αίθουσας και από τις εκδηλώσεις... αντιπάθειας των Ιουδαίων κατά των Μεσσιανικών, στην πόλη του Arad)

Δείτε το βίντεο για τα γεγονότα στο Arad: http://www.youtube.com/watch?v=zqMDi9V9qNU

Πάντως οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι ο Eddie Beckford, δεν είναι Εβραίος, αλλά μαύρος αμερικάνος, πρώην καθολικός και πρώην μέλος της άγριας συμμορίας με το όνομα «King’s Men», στο Χάρλεμ της Ν. Υόρκης. Συνεχίζει δε να είναι βίαιος, καθώς τον έχουν βιντεοσκοπήσει να ξυλοφορτώνει φανατικούς Ιουδαίους...

Η συνέχεια εδώ

Κόκκινος Ουρανός

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Afta ekanan ke i xristiani palia ,ekegen ta vivlia pu den tus simfera,ka8e ekmetaleftiki eteria prosexi tus pistus tis.
    Afti pu 8elun to kapsimo ine ka8e iereas ka8e 8riskias mono etsi 8a ka8arisun i leres ke 8a er8i epitelus iremia ston kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]