Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

4 Αλγερινοί ασπάστηκαν το Χριστιανισμό και μετά στο κελί…!

Τόλμησαν να ασπαστούν

τοn Χριστιανισμό

και πήγαν... φυλακή

Ο λόγος για τέσσερις Αλγερινούς, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης 2 έως 6 μηνών με αναστολή, ενώ άλλοι δύο αθωώθηκαν από το δικαστήριο της πόλης Τιαρέτ της νοτιοδυτικής Αγερίας.

Είχαν διωχθεί με την κατηγορία της "παράνομης άσκησης μη μουσουλμανικής θρησκείας", όπως ανακοίνωσε η συνήγορός τους, η οποία πρόσθεσε ότι θα εφεσιβάλει τις αποφάσεις του δικαστηρίου.

Οι έξι είχαν συλληφθεί στην Τιαρέτ στις αρχές Μαΐου και κατηγορήθηκαν ότι μετείχαν σε μία λειτουργία στο διαμέρισμα ενός από αυτούς, χωρίς ο συγκεκριμένος αυτός χώρος να διαθέτει άδεια για ένα τέτοιο σκοπό από το αρμόδιο υπουργείο Θρησκευμάτων, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Αυτά να τα βλέπουν οι φίλοι μας οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα.

Οι συγκρίσεις είναι δικές σας.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]