Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΝΑΤΟ...γονάτισε μπροστά στα...Σκόπια!

Πολύ σωστά την περασμένη Τετάρτη 28 Μαΐου, στο πλαίσιο στρατιωτικής άσκησης του ΝΑΤΟ στο Παρίσι, Έλληνας αξιωματικός έθεσε θέμα στον χειριστή της άσκησης να ζητήσει από Σκοπιανούς αξιωματικούς να αλλάξουν τη στολή τους, στην οποία αναγραφόταν η λέξη «Μακεδονία», όπως και έγινε, με αποτέλεσμα οι σκοπιανοί να... αποχωρήσουν.
Μέχρι εδώ όλα καλά και υπογραμμίζει ότι ΚΑΙ σωστούς αξιωματικούς έχουμε και στο ΝΑΤΟ υπάρχουν αξιωματικοί που γνωρίζουν και ιστορία και γεωγραφία και εκτιμούν και σέβονται τους συμμάχους τους...
Η συνέχεια όμως είναι... τραγελαφική (και δείχνει ανάγλυφα το παιχνίδι που παίζεται - σε βάρος μας).
Φυσικά οι σκοπιανοί ενημέρωσαν τους χρηματοδότες (και τα αφεντικά) τους και αυτοί... τράβηξαν το αφτί του γ.γ. του ΝΑΤΟ Γιαπ Χόοπ ντε Σέφερ ο οποίος μόνο... τα πόδια των σκοπιανών δεν έπεσε να φιλήσει ζητώντας ταπεινά... συγνώμη και λέγοντας ότι «συνέβη εκ λάθους, σε τοπικό επίπεδο και από μεμονωμένα άτομα» και ότι οι χώρες «δύνανται να ενδύονται τη στολή που θέλουν σε αυτές τις ασκήσεις» κι ότι το ΝΑΤΟ διαβεβαιώνει τους σκοπιανούς ότι αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί!!!
Οταν οι σκοπιανοί έχουν τέτοιους "νταβατζήδες"(προστάτες) οι αντιδράσεις του δικού μας ΥΠΕΞ είναι για... γέλια (καλά το Αμυνας... τουμπεκί, ψιλοκομμένο). Μετά μας κάνανε το... καψώνι να μην αφήσουν το "κομβόϊ" μας να πάει στο Κόσσοβο(και είχαμε μια...λιγούρα).
Ο Λαζάρ Ελενόφσκι (ο σκοπιανός υπουργός Αμυνας) μήπως θα πρέπει να δει τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη να "κόβουν" μερικές βόλτες πάνω απο τα Σκόπια;
Εαν πάντως το ΝΑΤΟ δεχθεί "τέτοιες στολές" από τους σκοπιανούς, μπορεί να κρατήσει αυτούς και να αποχωρήσει η Ελλάδα. Συγνώμη, σεμνά και ταπεινά το ΝΑΤΟ, θα πρέπει να ζητήσει από την Ελλάδα, όχι από τους... προβοκάτορες ληστές σκοπιανούς.
Οσο θα έχει το ΝΑΤΟ τέτοια αντιμετώπιση απέναντι μας, εμείς θα (πρέπει να) απέχουμε απο τις ασκήσεις που θα εμφανίζονται τέτοιες προσβολές...
i-Reporter
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]