Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φίμωση στα blogs; Η απάντηση έρχεται άμεσα...

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες, θέλει (λέει) να ετοιμάσει ένα νομοθετικό έκτρωμα (ποιές... ρόμπες θα το ψηφίσουν;) για να βρει "πάτημα" ώστε να προσπαθήσει να "φιλτράρει" και να...ελέγξει τις ιδέες και τις απόψεις που ανταλλάσσονται στα blog (και γενικότερα στο Internet).
Αν και είναι βέβαιο ότι θα γελοιοποιηθεί παγκοσμίως και στην πράξη ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει κάτι τέτοιο (όπως δεν μπόρεσε να το κάνει ΚΑΜΜΙΑ κυβέρνηση στον κόσμο...), παρ' όλα αυτά οι bloggers θα δώσουμε μια πρώτη απάντηση στην Κυβέρνηση το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου από την Πλατεία Συντάγματος (και όχι μόνο...).
Ποιος να το πίστευε ότι η ΝΔ θα γελοιοποιούσε και το... Σύνταγμα και η ομώνυμη Πλατεία σε λίγο θα αποκτήσει "συμβολική σημασία" για την προστασία του (πραγματικού) Συντάγματος από μια ΤΕΤΟΙΑ κυβέρνηση... που φαίνεται πως αντιλαμβάνεται με μοναδικό τρόπο την έννοια αλλά και της εφαρμογή της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
Αυτοί που θέλουν να "κυβερνήσουν" και τον "Κυβερνοχώρο" με τα μυαλά που κουβαλάνε, θα πάθουν την πλάκα... της αρκούδας.
Που πας ρε.... Χατζηγάκη;
i-Reporter
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]