Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας αφαίρεσε την ζωή του, δεκάδες όμως αυτοί που αφαίρεσαν την αξιοπρέπειά του

Ο Νίκος έφυγε, οι ύαινες ήρθαν...

Μπορεί το φαινόμενο να είναι συνηθισμένο, αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ άλλο. Σιχάθηκα να βλέπω και να ακούω όλα αυτά που λέγονται για τον εκλιπόντα Νίκο Σεργιανόπουλο. Γυρίζουν πέρα δώθε στα τηλεοπτικά παράθυρα οι πιο απίθανοι τύποι (άντρες και γυναίκες), «φίλοι», «γνωστοί», «γείτονες», δικηγόροι, γιατροί, ψυχολόγοι, «συνάδελφοι», δημοσιογραφίσκοι και τελειωμό δεν έχει αυτός ο συρφετός που προσπαθεί για το δεκάλεπτο της δημοσιότητάς του ή για την τηλεθέαση και τα νούμερά της.

Νούμερα είναι οι άθλιοι. Μηδενικά μεγάλα και μικρά. Άχρηστοι και απολίτιστοι.

Δεν δείχνουν τον ελάχιστο σεβασμό σε αυτόν που τόσο σκληρά έφυγε από τη ζωή.

Όλοι ξαφνικά έγιναν ειδικοί επί της εγκληματολογίας και πιθανολογούν, χωρίς να γνωρίζουν ούτε ένα στοιχείο. Εφευρίσκουν σενάρια και συζητούν αερολογώντας!

Δεν διστάζουν μέσα στις φαντασιώσεις τους να προβάλουν τον εκλιπόντα σαν έναν άνθρωπο που είχε διάφορες στάσεις και θέσεις ζωής. Εμπλέκουν την σεξουαλική του ζωή, πιθανότατα δανειζόμενοι περιστατικά από τις προσωπικές τους ορέξεις και φαντασιώσεις.

Και όλα αυτά, έτσι απλά, για να έχουν να λένε…

Την ζωή του Νίκου την αφαίρεσε ένας άνθρωπος και σίγουρα έκανε κάτι που όλοι καταδικάζουμε.

Την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του Νίκου Σεργιανόπουλου όμως την σκότωσαν χιλιάδες φορές όλοι αυτοί οι τιποτένιοι που λένε τα μύρια όσα προκειμένου να γεμίσουν την ματαιοδοξία, την κενότητά τους ή την τσέπη τους.

Αυτούς πρέπει να καταδικάσουμε όλοι εμείς, που τους βλέπουμε και τους ακούμε.

Αυτοί είναι οι ένοχοι, που έχουν σκοτώσει χιλιάδες και θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο, επειδή όλοι εμείς παραμένουμε βουβοί μπροστά στην ανθρωποφαγία ή (στην προκειμένη περίπτωση του Νίκου Σεργιανόπουλου) στην σύληση και την ατίμωση της μνήμης ενός νεκρού.

______________________________________________________

ΚΑΝNΙΒΑΛΟΣ(ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ):

καννίβαλος < μεταφορά του (ισπανικά) cannibal, που χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τον Κολόμβο για τους ανθρωποφάγους της Καραϊβικής

καννίβαλος αρσενικό ή θηλυκό

  1. αυτός που επιδίδεται σε καννιβαλισμό (ανθρωποφαγία)
  2. το ζώο που τρέφεται από ζώα του είδους του
  3. (μεταφορικά) ο άνθρωπος που φέρεται με σκληρότητα και θηριώδη τρόπο
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ:

ΟΙ AGB-ΗΔΕΣ (ειδησεολάγνοι δημοσιογραφοι, παρουσιαστές, καμερατζήδες, με ειδικότητα στην εισχώρηση στην προσωπικη ζωη του άλλου, με στοχο την απόλυτη διάλυση της)

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΜΕ-ΤΑ-ΚΙΤΡΙΝΑ (οι ως άνω AGB-ήδες, που παράγουν κίτρινες ειδήσεις και τις μεταδίδουν)

ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟΛΑΓΝΟΙ (όσοι στήνουν-υποστηρίζουν-παρακολουθουν τον περίγελο της πνευματικής ασθένειας)

ΟΙ ΑΡΕΝΟΦΙΛΟΙ (1. όσοι στήνουν-υποστηρίζουν-παρακολουθούν τη σφαγή ζώων από ανθρώπους προς τέρψη 2. όσοι χαίρονται με τη δυστυχία του συνανθρώπου τους)

ΟΙ ΑΛΓΟΜΕΤΑΔΟΤΕΣ (αυτοί που ηδονίζονται να προκαλούν κακό στους άλλους ανθρώπους, έχοντας ως μέτρο τη δική τους άσχημη κατάσταση, με σκοπό να υποβιβάσουν κι άλλα άτομα στο επίπεδο της δικής τους δυστυχίας, π.χ. η εκούσια μετάδοση AIDS από πάσχοντα σε "υγιή" με τη συνουσία)

ΟΙ ΣΑΛΙΑΓΚΕΣ (οι έρποντες και εγχύοντες σίελο, για να γλυστρήσουν και να κολλήσουν όσοι περιπατητικοί, με σκοπό να τερματίσουν οι ίδιοι πρώτοι)

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ (μέσα στην άγνοιά τους, μπορει να γίνουν κάθε φορά λίγο και από την κάθε κατηγορία- και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνουν!)
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]