Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άκρατη χυδαιολογία από τους αναρχο-τραμπούκους...

Ο φασισμός στις δόξες του!!!

Τα παρακάτω διάβασα σε blog και έμεινα άναυδος!!!
Τι έγινε ρε παιδιά; Βλέπω είστε εκτός από πολιτισμένοι και με πλείστο ήθος, που μπορεί να αναπαράγει μία νέα ηθικοπλαστική επανάσταση!!!
Καμία σχέση δεν έχω με όσους βρίζετε, αλλά φαντάζομαι πως έτσι μιλάτε στην καθημερινότητά σας.
Οι απειλές βέβαια προς ένα πολιτικό πρόσωπο, και δη ανοιχτές, μόνο την εισαγγελική παρέμβαση μπορούν να προκαλέσουν. Αλλά μπορώ να φανταστώ πως "ανεβάσατε" το εν λόγω χυδαιολόγιο από κάποιο internet καφέ προκειμένου να μην σας εντοπίσουν!!!
Η εξυπνάδα σας μέχρι εκεί εξαντλείτε; Έχετε σκεφτεί πως με αυτές τις συμπεριφορές ούτε εμένα, αλλά ούτε κανέναν άλλο σκεπτόμενο πολίτη δεν πρόκειται να παρασύρετε προς την ιδεολογία σας, που κατά τα "πραττόμενα" απέχει πολύ από μία ορθολογιστική ιδεολογική αντίληψη αλλά και στόχευση;
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, παρά λυπάμαι. Λυπάμαι πάρα πολύ.
Αλήθεια, το όνομα του blog είναι αυτό το: "Η ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ"; Να το χαίρεστε. Δείχνει τα ιδανικά σας για τον τόπο που σας γέννησε...
Αλήθεια, υπάρχει εισαγγελέας ή πρόκειται για τους "γνωστούς - αγνώστους" αναρχοαυτόνομους με την παχυλή τσέπη;

Ακολουθεί το κείμενο των... παλικαράδων...

Kαθήστε φρόνιμα θα μπούμε μες στα σπίτια σας!

'Αδωνη πάρε και τον Γιαννάκενα τον κολλητό σου φίλο, και πρωί πρωί στην Γαδα να κάνετε μηνύσεις. Μην ξεχάσεις να βγείς σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να κλαφτείς, σε όλα τα δελτία και σε όλα τα ραδιόφωνα. Βάλε και τα πατριωτικά σκυλιά σου να αναπαράγουνε τις μαλακίες σου απο το διαδύκτιο, γιατί όπου να 'ναι μόνο από εκεί θα μπορείς να λες αυτά που λες.
Μην ξεχάσεις να δώσεις και ένα ρεσιτάλ στη Βουλή, να μας κάνεις και να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ βρε αδερφέ. Βάλε και τον Λεωνίδα να κλαψουρίζει στο Blue sky αύριο και κοίτα και καμιά μέρα μην μας δεις κόσμο μαζεμένο έξω απο τα στούντιο. Δεν θα έχει έρθει κανείς για να σου ευχηθεί!
Βγάλτε τώρα πάγκους έξω απο τα μπουρδέλα σας και εσύ και ο...Πελασγός και μοιράστε τα καμμένα βιβλία τσάμπα. Θυμάσαι; Κάποτε έλεγες θα το κάνεις στα Εξάρχεια. Ακόμα να σε δούμε να το κάνεις.
Πάρτε χαμπάρι πως όσο αναπαράγεται την μαλακία που σας χτύπησε και λέγεται πατριωτισμός, θα σας χτυπάνε (εκτός απο την μαλακία που είναι μόνιμη) όπου σας πετυχαίνουνε και με την πρώτη ευκαιρία όλοι όσοι ακόμα δεν πέφτουνε στον λάκκο με τα σκατά της κοινωνίας σας.

Καληνύχτα Αδωνη! Ονειρα γλυκά και ...ζεστά!!!!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]