Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολύ ησυχία από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ... Γιατί άραγε;

syriza-small.jpg

Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ (προσωπικά τους βλέπω για ΞΩΦΑΛΤΣΑ) που έχετε εξαφανισθεί?, εσείς που για ψύλλου πήδημα βγαίνετε στα τηλεοπτικά παράθυρα και για κάθε θέμα έχετε γνώμη-άποψη, δεν ακούσατε δεν είδατε τίποτα?, εσείς που είστε οι μόνοι που αποκαλείτε τα Σκόπια ΄΄Δημοκρατία της Μακεδονίας΄΄ δεν ενημερωθήκατε για το ''Δημοκρατικό'' τρόπο που οι Σκοπιανοί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα, τη σημαία της και τον νόμιμα εκλεγμένο Πρωθυπουργό της?, που είναι η ΄΄Δημοκρατική΄΄ σας ευαισθησία ?, πήγε περίπατο από τη στιγμή που ήρθε η άνοδος του κομματός σας στις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων που παλαιότερα δεν δεχόσασταν ως αντικειμενικές και ότι δεν εκφράζουν την πολιτική βούληση του Λαού? μα τόση Δημοκρατική ευαισθησία πια?!!!!

aytokollito4.jpg


Όσο και αν προσπάθησα μέσω του επίσημου site του κόμματός σας, της εφημερίδας που εκφράζει την ιδεολογία σας και σε blogs ανθρώπων, που σας στηρίζουν να βρω μία θέση-αντίδραση για την ανωτέρω αναφορά στους Σκοπιανούς αυτό κατέστη αδύνατο.

Τώρα το θυμήθηκα έχετε βγει στους δρόμους και μαζεύετε υπογραφές για το ασφαλιστικό, μόνο προσέχετε μη σας μείνουν στο τέλος οι υπογραφές, η όταν δείτε πάλι τα ποσοστά σας στο 3% να καταλάβετε ότι δεν ερκεί να αντιδράτε μόνο για το ασφαλιστικό , η να υποθέσω ότι από τη στιγμή που αποκαλείτε τα Σκόπια ΄΄Δημοκρατία της Μακεδονίας'' δηλώνετε με αυτό το τρόπο πώς τα Σκόπια έχουν δίκιο και για σας είναι τελειωμένη υπόθεση?

Να πω τώρα ότι μάλλον ξόφαλτσα μπήκατε στην πολιτική ζωή του τόπου μας; Και καταλήξατε να είστε φάλτσοι... Ευτυχώς που το καταλάβατε και το γυρίσατε στην μούγκα...

Από floga.gr

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]