Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βαβύλης και πάλι μαζί μας. Χαρείτε χριστιανοί....!!!

ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33

ΚΛΕΨΤΕ! Στήστε μηχανές κομπίνας και εξαπατήστε όσους περισσότερους μπορείτε! Αλλάξτε ονόματα, κοροϊδέψτε, πιάστε κορόιδο όσους μπορείτε!

Υπαιξεραίστε μεγάλα ποσά, βουτήξτε ταμεία, πάρτε χρήματα όπου τα βρείτε. Εκβιάστε, απειλήστε, κάντε ό,τι περνάει από το νου σας...

Έτσι κι αλλιώς, σε τρία χρόνια θα βγείτε από τη φυλακή!

Ποτέ δεν είναι αργά (και με τόση ανεργία που υπάρχει) να τα οικονομήσετε σε βάρος άλλων... Δεν θα είστε και οι μοναδικοί άλλωστε!!!

Από Δημολόγος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΘΛΙΟΤΑΤΕ "ΔΗΜΟΛΟΓΕ" ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΝ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΗΣΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ" ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΟΥΔΕΝ ΑΔΙΚΟ ΕΠΡΑΞΑ. ΑΝ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΒΑΒΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε πατέρα Ραφαήλ ή Βαβύλη Απόστολε, προφανώς κατανοείτε πως η φωτογραφία αφορά ένα γεγονός (δυσάρεστο) που έχει καταγραφεί από τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της προσωπικής σας οδύσσειας. Ως εκ τούτου, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί καταφέρεστε με απειλές στην αναδημοσίευση.
    Κατά δεύτερον, αγαπητέ πατέρα Ραφαήλ ή Βαβύλη Απόστολε δε νομίζω πως η απειλητική σας στάση επιβεβαιώνει το δίκαιό σας ως ανθρώπου, αλλά κυρίως ως ποιμένα (ή μοναχού). Κατανοώ την οργή, αλλά δεν βρίσκω πουθενά την Αγάπη.
    Υπογράφω ο Κωνσταντίνος και όχι ο Δημολόγος που δεν αποτελεί πλέον μέρος της ομάδας πολιτών αυτού του ιστολογίου.
    Η αναφορά ως πατέρα Ραφαήλ ή ως Βαβύλη Απόστολου δεν είναι απαξιωτική, αλλά έγινε επειδή δεν γνωρίζω εάν σήμερα είστε κοσμικός, μοναχός ή ιερέας
    Εύχομαι ολοψύχως Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και στην οικογένειά σας, καθώς και η χάρη του με τις ευχές σας να μας σκεπάζει και να μας φωτίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]