Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να μην γυρίσουν στην Ελλάδα

εάν γίνει αυτό που θέλουν άλλοι και όχι οι Έλληνες…


Δεν θα έχουν καμία θέση στον Ελληνικό χώρο, ούτε ακόμη και ως απλοί πολίτες, εάν οι υπεύθυνοι, πρωθυπουργός, υπουργός εξωτερικών, αλλά και όλος ο σημερινός πολιτικός κόσμος (σύσσωμη η αντιπολίτευση) εάν δεν μπορέσουν να επιβάλουν τις θέσεις της Ελλάδας και να ικανοποιήσουν έτσι το δίκαιο των Ελλήνων πολιτών.

Αν και τραβηγμένη ως άποψη, θα πρέπει αυτοβούλως να την κάνουν πράξη οι πρωταγωνιστές του Σκοπιανού των τελευταίων 2 δεκαετιών.

Δεν υπάρχει γυρισμός στη χώρα και θέση στους ανίκανους. To ποτήρι ξεχείλισε πλέον!

Καλά θα κάνουν να μεταφερθούν αλλού, σε άλλη χώρα (με έξοδα δικά τους), κάπου που να μην τους γνωρίζει κανείς. Μόνο τότε θα μπορέσουν να ησυχάσουν από το «ξεπούλημα» των κεκτημένων της χώρας. Σε ετούτο τον τόπο δεν μπορούν να επανέλθουν παρά μόνο ως νικητές.

Και όσοι βρίσκονται εδώ θα πρέπει αύριο ή από σήμερα να κλείσουν (για καλό και για κακό) θέσεις σε αεροπλάνα και πλοία, για να μπορέσουν να απομακρυνθούν εγκαίρως και να γλιτώσουν από τον δίκαιο θυμό του Έλληνα πολίτη. Άπαντες, βράζουν στο ίδιο καζάνι. Θέλησαν και βρέθηκαν στην θέση του υποτακτικού, δουλοπρεπείς και εξυπηρετούντες τα συμφέροντα όλων των άλλων πλην των Ελλήνων.

Δεν αρκεί το βέτο για να δικαιωθεί ο Έλληνας μετά τις χρόνιες προσβολές που υπέστη. Μόνο δικαίωση. Καθαρή δικαίωση των θέσεών του, θα επιτρέψει σε όλον αυτόν τον συρφετό να δει και πάλι τον γαλάζιο ουρανό της πατρίδας μας.

Όλοι οι Έλληνες αύριο Τετάρτη θα πρέπει να σταματήσουν τις εργασίες τους. Θα πρέπει να βγουν στους δρόμους και να δείξουν τις προθέσεις τους στους υπεύθυνους (Έλληνες και ξένους).

Όλοι μας (εκτός ελαχίστων που μάλλον χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης) έχουμε ενωθεί απέναντι στον εχθρό που απειλεί να τεμαχίσει την ιστορία μας και τα εδάφη μας. Και η ιστορία έχει δείξει τι συμβαίνει όταν ο Έλληνας γίνεται μία γροθιά.

Το γλέντι αρχίζει… που στα απλά Ελληνικά σημαίνει «αρχίστε να τα σπάτε»…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]