Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Παίζουν τα μπαγλαμαδάκια, κοινώς, άρχισαν τα όργανα...

Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

Νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου στη Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας δείχνει ότι το 47,7% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, ενώ μόνο το 38,6% τάσσεται υπέρ.
Πάντως, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση "Κέντρο Έρευνας και Πολιτικής" στη ΠΓΔΜ, το κόμμα του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι, προηγείται σταθερά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Συγκεκριμένα, στην ερώτηση ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν αύριο διεξαγόταν εκλογές, το κόμμα VMRO-DPMNE του κ. Γκρούεφσκι συγκεντρώνει ποσοστό 23,7%.
Ακολουθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η "Σοσιαλδημοκρατική Ένωση" -SDSM- της Ράντμιλα Σεκερίνσκα με 12,3%. Ιδιαίτερη σημασία έχουν τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα αλβανικά κόμματα.
Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη χώρα, η "Ένωση για την Δημοκρατική Ένταξη" -DUI- του Αλί Αχμέτι, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση, συγκεντρώνει ποσοστό 9,7% , ενώ το συγκυβερνών "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών" -DPA- του Μέντουχ Θάτσι θα ψήφιζε το 6,9% των ερωτηθέντων.
Πάντως, ο πρωθυπουργός Γκρουέφσκι δήλωσε το Σάββατο ότι θα επιδιώξει κυβερνητικό συνασπισμό με το κόμμα του Μέντουχ Θάτσι, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο κόμμα του Αλί Αχμέτι.
Pontikopagida
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]