Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα τσιμπούκι μπροστά στις κάμερες και «ζωντανά» σε κάνει πρώτη φίρμα


Και όπως πολύ σοφά λέει ο λαός:

Ένα τσιμπούκι την ημέρα,

τον γιατρό τον κάνει πέρα"

Μην πάει το μυαλό σας αλλού. Μιλάω για συγκεκριμένο τσιμπούκι, συγκεκριμένου ανδρός, σε συγκεκριμένο κανάλι. Δεν βοηθάω πολύ, το ξέρω, αλλά είναι μέρες τώρα που μου τριβελίζει το μυαλό η εικόνα του «παντογνώστη», αυτού που με το χαζοχαρούμενο και ταυτόχρονα «μπλαζέ» χαμογελάκι, αντιμετωπίζει την αγωνία των Ελλήνων για τη Μακεδονία μας, πολύ αφ’ υψηλού και με θέσεις το λιγότερο εξοργιστικές.

Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός πως από την αρχή δεν μου άρεσε η «φάτσα» ή αν αντιδρώ έτσι επειδή νιώθω ένα κύμα αγανάκτησης απέναντι στον «δημοσιογράφο» που έγινε γνωστός από το τσιμπούκι του.

Τον παρακολουθώ λοιπόν, και προσπαθώ να βγάλω μία άκρη, προς τα που το πάει. Που το γέρνει και από που το φέρνει το «μεγαλείο» της γνώμης του.

Ακούω τις συνεχόμενες ασυναρτησίες και απορώ γιατί να μην υπάρχει και το αυτεπάγγελτο του εισαγγελέως περί «εθνικής επικινδυνότητας» ή «απόπειρα γελοιοποίησης εθνικών θέσεων και συμφερόντων». Γιατί να μην υπάρχει κάποιος που να του πει «αρκετά αγαπητέ, καλά τα λες, αλλά ξέχασες να πάρεις και τα χαπάκια σου».

Μένω λοιπόν στο γυαλί, ή απομακρύνομαι τρέχοντας; Σαφώς το δεύτερο και κλείνομαι στην blogόσφαιρά μου, στον ιστότοπό μου και γράφω τις σκέψεις μου με πόνο καρδιάς.

Το αστείο του πράγματος είναι πως νομίζει ότι είναι έξυπνος. Κάποιος πρέπει να του πει ρε παιδιά, πως αν σκοτώσουν τους έξυπνους, θα πάει άδικα, τελείως άδικα…

Α, και κάτι ακόμη: Τα σχόλια του, πόσο κοστίζουν στο κανάλι που τα λέει;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]