Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νεο-Οθωμανισμός, ο τρομοκρατικός τζιχαντισμός


Άλλη μια παγκόσμια πρωτιά: όπως είχαμε ενημερώσει το ποίμνιό μας (https://kostasxan.blogspot.com/2020/10/blog-post_41.html), «η διεθνής εγκληματική οργάνωση του μεταναστευτικού αποτελεί διεθνή τρομοκρατική οργάνωση». Αυτός ήταν και ο τελικός στόχος χαρακτηρισμού του ΝεοΟθωμανισμού.

Οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ είτε δεν ενδιαφέρονται για οποιοδήποτε εθνικό πρόβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας είτε θεωρούν πρόβλημα ότι η Ελληνική Δημοκρατία λειτουργεί με γνώμονα την υπεράσπιση της εθνικής της κυριαρχίας, αντί για να λειτουργεί... ευρωπατριωτικά, δηλαδή καταλύοντας την υπόστασή της ως έθνος-κράτος.

Η ανάδειξη του μεταναστευτικού ως προβλήματος εθνικής σημασίας για την Ελλάδα, ως εκ τούτου, ήταν από αδιάφορη έως πρόβλημα για την ΕΕ, πόσο μάλλον για τις ΗΠΑ και το υπόλοιπο ΝΑΤΟ.

Όμως, αντιθέτως, ο χαρακτηρισμός της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης του μεταναστευτικού ως τρομοκρατικής συσπείρωσε το σύνολο των χωρών -από φόβο, όχι από ενδιαφέρον- εναντίον της Τουρκίας.

Η Ελλάδα δεν μπλόφαρε, δεν είπε ψέμματα, δεν διόγκωσε τα δεδομένα. Αντιθέτως, φοβικά, απέφυγε όσο μπορούσε να πει τη μισή αλήθεια, όχι μόνο επειδή οι αντιπατριωτικές κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας (και όχι μόνο) είναι ιδεολογικά ταυτισμένες με τη σοσιαλιστική ολιγαρχική ελίτ που θησαυρίζει διαλύοντας κράτη όπως η Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και επειδή ουκ ολίγοι συνδεόμενοι την εγχώρια σοσιαλιστική ελίτ συμμετείχαν στο πλιάτσικο και τα ονόματά τους αφαιρούνταν από τις σχετικές έρευνες των αρχών.

Όταν όμως έφτασε στο σημείο να κρίνεται η επιβίωση της εθνικής υπόστασης της Ελληνικής Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία δεν μπόρεσε να αγνοήσει το εξωγενώς προτεινόμενο σχέδιο υπεράσπισής της και το υιοθέτησε. Γιαυτό το λόγο έφτασε στο σημείο σήμερα ο υπουργός εξωτερικών να αποκαλέσει «ταξιδιωτικό γραφείο τζιχαντιστών» την Τουρκία, δηλαδή να εντάξει το καθεστώς πολιτικής διοίκησης της Τουρκικής Δημοκρατίας στον πυρήνα της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης του μεταναστευτικού.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος αυτής της ενέργειας, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μόνο για το Ιράν έχει υπάρξει αντίστοιχου επιπέδου ταύτιση, η οποία έχει φθίνει στο χρόνο λόγω της ιστορικής αποδοχής ότι κανένας ευρωπαίος ηγέτης δεν θεωρεί πρώτης προτεραιότητας κίνδυνο για τη χώρα του μια πυραυλική επίθεση του Ιράν. Αντιθέτως, όλοι τρέμουν τις ορδές των απολίτιστων που θεωρούν, αντί για υποχρέωσή τους να υιοθετήσουν τον τρόπο ζωής της χώρας υποδοχής, αναφαίρετο δικαίωμά τους την επιβολή του καθεστωτικού τρόπου ζωής της χώρας που παράτησαν ως απάνθρωπη στο σύνολο του γηγενούς πληθυσμού της χώρας υποδοχής.

Είναι κυριολεκτικά η επιτομή της στρατηγικής ιδιοφυΐας το σχέδιο που υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση και παρατηρούμε να υλοποιείται από την ταπεινή Ελλάδα έως τους κολοσσούς της ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Αγγλία (https://kostasxan.blogspot.com/2020/09/alexander-von-benckendorff.html), για να μην αναφερθούμε περαιτέρω στα think tank των δυτικών υπηρεσιών. Η κινητοποίηση που υπήρξε σε παγκόσμιο επίπεδο διαχείρισης και μόχλευσης πληροφόρησης αποτελεί επίσης πρωτοφανή νίκη των δυνάμεων του απανταχού Ελληνισμού και ταυτόχρονη συντριβή των -κατά εκατοντάδες φορές πιο εύρωστου χρηματοδοτικά- μηχανισμού προπαγάνδας του καθεστώτος της Τουρκίας, ο οποίος επαρκούσε για να εξαγοράζει ορισμένες δυτικές συνειδήσεις, αλλά όχι για να οδηγήσει το σύνολο της Δύσης σε μαζική εθνική αυτοκτονία.

Με σκανδάλη αυτή την αλλαγή Παραδείγματος, η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει πλέον από μουδιασμένα έως και με απέχθεια τους άρρωστους τραμπουκισμούς της Τουρκίας σε κάθε φάσμα της ύπαρξής της ως αυτόνομο κράτος εντός αυτής. Μόλις και μετά βίας συγκρατείται από το να της αποδώσει τον χαρακτηρισμό fragile state with nation building ante portas. Όσο η -για υπαρξιακούς λόγους, ιστορικά νομοτελειακή- προσέγγιση της Τουρκίας είναι «αποδεχτείτε αδιαμαρτύρητα την εθνική εξαφάνισή σας, ειδάλλως είστε φασίστες», κλασική θεώρηση βαριά επιθετικού ψυχασθενούς που χρήζει απομονωτικού εγκλεισμού και δια βίου καταστολής, τόσο εξαϋλώνονται και οι τελευταίες αντιστάσεις της μεταπολεμικής ψυχραιμίας της Δύσης.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πριν από αυτό το σχέδιο η στρατηγική όλων των κυβερνήσεων ήταν της ενσωμάτωσης με επιδόματα όσων και να εισέλθουν παρανόμως, συνεπώς η πληθυσμιακή αλλοίωση θα δολοφονούσε κάθε ελπίδα βιωσιμότητας της Ελληνικής Δημοκρατίας ως Μητρόπολης του Ελληνισμού, η διάκριση στην προάσπιση των συμφερόντων της χώρας με αυτό το σχέδιο παραπέμπει στη Θεία συμπαράσταση του Σωτήρα για την πραγματοποίηση της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Τελικά υπάρχει ο... από μηχανής.

Anaconda 


 







Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]