Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως το Κρεμλίνο κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία;Ρωσικό σφυροκόπημα κατά πιστών στην Τουρκία τρομοκρατών στο Ιντλίμπ!
Ανακατεύει την τράπουλα ο Πούτιν!

Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας στόχευσαν τη βόρεια ύπαιθρο του Κυβερνείου του Ιντιλίμπ, χτυπώντας ανελέητα κοντά στα σύνορα της Τουρκίας και εξαλείφοντας περισσότερους από 85 υποστηριζόμενους από την Τουρκία τρομοκράτες.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές στο γειτονικό Κυβερνείο της Λατάκειας, η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές επιδρομές στην ύπαιθρο Salqin, όπου φέρεται να βρίσκεται το αρχηγείο των τρομοκρατών. Αυτή είναι η μεγαλύτερη (και επιβεβαιωμένη) ρωσική επίθεση κατά βάσης της αντιπολίτευσης.

Οι επιδρομές αυτές ανοίγουν το δρόμο για πλήρη απελευθέρωση του Ιντλίμπ. Σύμφωνα με συριακά ΜΜΕ, η τρομοκρατική ομάδα Faylaq-al-sham που στόχευσε η Ρωσία είναι η πιο πιστή της Τουρκίας στη Συρία.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]