Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαφές μήνυμα Μακρόν στην Τουρκία και τους υποτακτικούς της



«Τίποτα δεν θα μας κάνει να κάνουμε πίσω, ποτέ. Η ιστορία μας είναι η καταπολέμηση της τυραννίας και του φανατισμού. Θα συνεχίσουμε»

Ο Εμανουέλ Μακρόν με αναρτήσεις του (στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα αραβικά) ξεκαθάρισε τη θέση της Γαλλίας, στον απόηχο των χυδαίων τουρκικών επιθέσεων εναντίον του. «Δεν δεχόμαστε ρητορική μίσους», τονίζει και και προειδοποιεί: «Τίποτα δεν θα μας κάνει να κάνουμε πίσω, ποτέ», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Ερντογάν και τους υποτακτικούς του.
«Τίποτα δεν θα μας κάνει να κάνουμε πίσω, ποτέ. Ελευθερία, την εκτιμούμε. την ισότητα, το εγγυόμαστε. αδελφότητα, το ζούμε με ένταση. Η ιστορία μας είναι η καταπολέμηση της τυραννίας και του φανατισμού. Θα συνεχίσουμε. Σεβόμαστε όλες τις διαφορές σε ένα πνεύμα ειρήνης. Δεν δεχόμαστε ρητορική μίσους και υπερασπιζόμαστε τη λογική συζήτηση. Θα συνεχίσουμε. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των καθολικών αξιών», 
αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γάλλος Πρόεδρος.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έγραψε τη φράση «Είμαστε ένα» στα αγγλικά (“We are ONE”), με υπότιτλο «είμαστε ενωμένοι». Η φράση “We are one” πρωταγωνιστεί στο τραγούδι “One”, του συγκροτήματος U2, το οποίο επέλεξε η οικογένεια του Σαμιέλ Πατί, του καθηγητή που δολοφονήθηκε από έναν ισλαμιστή, να ακουστεί στην τελετή μνήμης, την περασμένη Τετάρτη στη Σορβόνη.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]