Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας απένειμε Νόμπελ ο Ερντογάν!


Στη φωτογραφία βλέπετε ένα από τα βραβεία που μας δόθηκαν από τον Τούρκο πρόεδρο. Έπονται κι άλλα, μεγαλύτερα

Βροχή οι διακρίσεις για την Ελλάδα! Ποιος μας πιάνει! Κάηκε, λαμπάδιασε, έγινε στάχτη ο καταυλισμός «υποδοχής και ταυτοποίησης» στη Μόρια. Μερικοί «ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες», «ευπαθείς», που παρακάμπτουν όλες τις ισλαμικές χώρες που συνάντησαν στο διάβα τους για να έλθουν έως την Ελλάδα που τους… καταπιέζει, έβαλαν μπουρλότο στον καταυλισμό τους επειδή, καθώς ακούγεται, δυσφόρησαν! Θα έπρεπε γαρ να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας – αφού 35 εξ αυτών είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Όσοι λαθρομετανάστες ησχολήθησαν με τον εμπρησμό του καταυλισμού χαρακτηρίζονται «ευπαθείς» από τους μπίζνεσμεν της μεταφοράς ερντογανιστών στην Ελλάδα. Όμως, αυτοί οι «ευπαθείς» δεν είναι παθητικοί σαν τους Ελληνες, που μαντρώθηκαν στα σπίτια τους επί μήνες κι άκουγαν αδιαμαρτύρητα τον Χαρδαλιά να τους ρίχνει και την ευθύνη για την εξάπλωση του κορωνοϊού, λίγο αφότου άνοιξαν τα σύνορα για τους τουρίστες. Επίσης, οι «ευπαθείς» ερντογανικοί δεν είναι κορόιδα. Ξέρουν καλά ότι ακόμα κι αν εντοπιστούν και συλληφθούν και δικαστούν για τον εμπρησμό λίγες ημέρες ή εβδομάδες αργότερα πάλι έξω θα είναι να παίρνουν επιδοματάρες (που θα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι). Κι αν δεν πληρώνεις το φαγητό της Εμινέ, το γουάιφάι του Αμπντουλαζίζ, την αγορά νέου φεσιού για τον Σουλταναχμέτ θα σου κατασχέσουν το σπίτι, γκιαούρη, φοροφυγά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλως τυχαίως, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στον καταυλισμό της Μόριας οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Λέσβου δεν μπορούσαν να επέμβουν διότι βρίσκονταν 70 χιλιόμετρα μακριά, προσπαθώντας να ελέγξουν τη διμέτωπη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στην Αντισσα και τη Βατούσσα!


Ανυπομονούμε να δούμε Μηταράκη να κάνει δηλώσεις για το «Προσφυγικό» (το οποίο στην πραγματικότητα είναι εισβολικό – εποικιστικό) και δισεκατομμυριούχους σταρ του Χόλιγουντ να καταγγέλλουν τους Ελληνες για ρατσισμό, μέσα στις βιλάρες τους, που φυλάσσονται αδιάκοπα από άριστα εκπαιδευμένους οπλοφόρους και κρύβονται από τα αδιάκριτα μάτια των πολλών με πανύψηλους φράχτες.

Το φινάλε αυτής της αθλιότητας όλοι το υποθέτουμε και όλοι το απευχόμαστε…

Παναγιώτης Λιάκος
Newsbreak



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]