Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν έσφαζε


Κάναμε την Αγία Σοφία τζαμί λόγω Μωάμεθ του Πορθητή

Στον… Μωάμεθ τον Πορθητή απέδωσε την προκλητική απόφασή του για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στη διετή συνάντηση για την αξιολόγηση του Προεδρικού Συστήματος Διακυβέρνησης, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, "η απόφασή μας να μετατρέψουμε την Αγία Σοφία από μουσείο σε τζαμί είναι σύμφωνη με τον θεμελιώδη χάρτη του Μωάμεθ του Πορθητή, τον ηγέτη των δύο ηπείρων και δύο θαλασσών".


"Είμαστε μία από τις ελάχιστες χώρες χωρίς το στίγμα της αποικιοκρατίας και σφαγής στην ιστορία της. Με αυτήν την υπερηφάνεια, θα συνεχίσουμε να ενεργούμε ως χώρα που δεν έχει το βλέμμα της στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των άλλων, αλλά παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται" υποστήριξε δε.

Για το λιβυκό ανέφερε ότι "σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει, υποστηρίζουμε τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης. Απωθώντας τους πραξικοπηματίες που απειλούσαν την Τρίπολη (σ.σ Χαφτάρ), έχουμε εξασφαλίσει την ασφάλεια του λαού της Λιβύης και τους βοηθήσαμε να κοιτάξουν στο μέλλον με ελπίδα".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]