Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη


Καταγγελία ρωσικής εφημερίδας που δείχνει την επόμενη ημέρα για την Τουρκία

Η ρωσική εφημερίδα Nezavisimaya Gazeta, σε είδηση της με τίτλο ¨Η Άγκυρα θα κλείσει τα στενά του Βοσπόρου για την Ρωσία¨, αναφέρει πως ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν έχει σταματήσει να στηρίζει τα σχέδια της Ρωσίας για επίλυση του θέματος της Ιντλίμπ. Στην είδηση αναφέρεται πως η Τουρκία έκλεισε πια τον εναέριο χώρος της για τα πολεμικά ρωσικά αεροσκάφη και ότι αυτή η απόφαση περιλαμβάνει και τα αεροσκάφη την Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας που πετάνε προς την ρωσική αεροπορική βάση στην Χμέιμ της Συρίας.

Στην είδηση αναφέρεται πως ¨Η Άγκυρα δεν επέτρεψε σε ένα μεταφορικό αεροσκάφος Tu154 και σε δύο βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-24M να πετάξουν πάνω από τα εδάφη της. Άδεια υπέρπτησης δεν δόθηκε ούτε σε αεροσκάφος της Ρωσικής Εθνοφυλακής (Rosgvardiya). Το αεροσκάφος αλλάζοντας την ρότα του, υποχρεώθηκε να πάει από την θάλασσα του Χάζαρ και να πετάξει πάνω από Ιράν και Ιράκ¨.


Υποστηρίζεται πως η Άγκυρα πήρε αυτή την απόφαση μετά από τις αποτυχημένες συνομιλίες που έγιναν στην Μόσχα για την επίλυση του θέματος της Ιντλίμπ.

Στην ίδια είδηση αναφέρεται πως η Τουρκία ενδεχομένως θα μπορούσε να κλείσει και τα στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πλοία που τακτικά μεταφέρουν στρατιωτικά υλικά προς την Συρία¨.

YeniAkit
Τουρκικά Νέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]