Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Ναι, υπάρχουν Σύροι μαχητές στη Λιβύη - Υπάρχουν όμως και Ρώσοι


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσε σήμερα για πρώτη φορά την παρουσία στη Λιβύη Σύρων μαχητών, συμμάχων της Άγκυρας, προκειμένου να υποστηρίξουν την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) της Τρίπολης έναντι των δυνάμεων (Λιβυκός Εθνικός Στρατός - LNA) του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ.

"Υπάρχουν εκεί στοιχεία του Συριακού Εθνικού Στρατού. Αυτοί (σ.σ. ο Χάφταρ και οι υποστηρικτές του) θέλουν (οι εν λόγω μαχητές) να φύγουν. Όμως γιατί δεν μιλάμε για τη ρωσική εταιρεία ασφαλείας που διαθέτει 2.500 άνδρες (στη Λιβύη);", δήλωσε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA) είναι συμμαχία ένοπλων αντικαθεστωτικών συριακών οργανώσεων, οι οποίες εκπαιδεύονται και χρηματοδοτούνται από την Άγκυρα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]