Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ: Η Ρωσία παρεμβαίνει για να επανεκλεγεί ο Τραμπ


Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στις ΗΠΑ ύστερα από την αποκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών της «αστερόεσσας» ότι υπάρχει... έξωθεν δάκτυλος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές. Χθες το βράδυ έγινε η αποκάλυψη από τις μυστικές υπηρεσίες προς το Κογκρέσο και προς Δημοκρατικούς, αλλά και προς τους Ρεπουμπλικανούς ότι η... ρωσική μηχανή έχει αρχίσει να δουλεύει και να παρεμβαίνει στην προεδρική εκστρατεία. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν παρεμβαίνει για να επανεκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ!

Οπως τόνισε μιλώντας στο Open TV ο ανταποκριτής από την Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να πάρει το κεφάλι του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ...


Στην άλλη πλευρά τώρα, οι Ρώσοι μόνο ως αστείο εκλαμβάνουν το παραπάνω σενάριο. Ο ανταποκριτής του Open TV στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός μεταδίδει ότι ως απάντηση σ' αυτούς τους ισχυρισμούς, τονίζεται από το Κρεμλίνο ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει καταφέρει επανειλημμένα να εκλέξει τους δικούς του κυβερνήτες στις περιφέρειες της ρωσικής επικράτειας και πόσω μάλλον να κινεί τα νήματα στον πλανήτη.

Παρόλα αυτά συνεχίζουν οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο να υποστηρίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, κινείται παρασκηνιακά κι ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν περί εμπλοκής του στο Brexit, στην Καταλονία κι αλλού στον κόσμο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]