Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εχθρός μας είναι ο Ερντογάν όχι ο τουρκικός λαός...


O Σύριος ανεξάρτητος βουλευτής Σεμπάμπι, κοινοποίησε τις φωτογραφίες του υπολοχαγού Αλή Εμρέ Φιριντζίογουλλαρί και του ΕΠΟΠ Μουσταφά Ερτούρκ που σκοτώθηκαν από επίθεση των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος στην Ιντλίμπ της Συρίας, σχολιάζοντας πως ¨Για ποιο λόγο τους στέλνετε να πεθάνουν για χάρη της Αλ Κάιντα; ¨

Ο Σεμπάμπι στον λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια κοινοποίησε τις φωτογραφίες των θανόντων Τούρκων στρατιωτικών και χρησιμοποίησε την εξής φράση : ¨ Για ποιο λόγο τους στέλνετε να πεθάνουν για χάρη της Αλ Κάιντα; Ο τουρκικός λαός δεν είναι εχθρός μας, αλλά ο Ερντογάν είναι εχθρός μας. Θα υπερασπιστούμε τα εδάφη μας ενάντια σε όλους όσους μας στέλνει για να μας πολεμήσουν. Κι εσείς το ίδιο θα κάνατε¨.

Σε μια άλλη του ανάρτηση ο Σεμπάμπι κοινοποίησε την φωτογραφία ενός νεκρού τζιχαντιστή δίπλα-δίπλα στην φωτογραφία αυτών που σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις των δυνάμεων του συριακού καθυεστώτος και σχολίασε ως εξής : Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτοί ήταν αδελφοί στα όπλα. Δύο Τούρκοι στρατιώτες και ένας Σαουδάραβας τρομοκράτης της Αλ Κάιντα. Μαζί τους σκοτώθηκαν πολλοί ακόμη. Σταματήσετε τον Ερντογάν!
Η Τουρκία στις 20 Φεβρουαρίου άρχισε μια ευρεία στρατιωτική επιχείρηση. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του ΑΚΡ στόχος είναι η ανακατάληψη της Σερακίμπ από το συριακό καθεστώς. Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή βρίσκονται αντιμέτωπες με την Ρωσία, με ιρανικές πολιτοφυλακές και με δυνάμεις του καθεστωτικού συριακού στρατού.

Η Σερακίμπ βρίσκεται στο σημείο όπου διασταυρώνονται οι εθνικές οδοί Μ4 και Μ5.

AhvalNews
Τουρκικά Νέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Ο τουρκικός λαός δεν είναι εχθρός μας, αλλά ο Ερντογάν είναι εχθρός μας"


    Οταν ο λαος συντασσεται με τον ηγετη του,τοτε εχθρος ειναι και ο λαος.

    Μην ξεχναμε τις στρατιωτικες χαιρετουρες τουρκων ακομα και σε γηπεδα ποδοσφαιρου!

    Και μην ξεχναμε οτι η υπανθρωπη εξωτερικη τουρκικη πολιτικη εφαρμοζεται πιστα, ανεξαρτητως

    ηγεσιας.

    Οι κεμαλικοι ειναι και αυτοι λατρεις της "γαλαζιας πατριδας".

    Ησαν αυτοι μαλιστα που διαμαρτυθηκαν στον σουλτανισκο για την "αδρανεια" του σχετικα με την

    ελληνικη "κατοχη" 16 νησιων στο Αιγαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]