Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λιβύη: Προελαύνουν οι δυνάμεις του Χαφτάρ


Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) υπό τον Χαλίφα Χαφτάρ συνεχίζει την προσπάθειά του να καταλάβει την πρωτεύουσα της χώρας, Τρίπολη βομβαρδίζοντας αντίπαλες θέσεις σε στρατόπεδο νότια της Τρίπολης, καθώς και άλλα σημεία στην περιοχή.

Ο LNA υποστήριξε ότι οι θέσεις χρησιμοποιούνταν από την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» (GNA) για «εγκατάσταση οχημάτων και καυσίμων». Επίσης, οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ πραγματοποίησαν «τρεις αεροπορικές επιδρομές στις θέσεις των πολιτοφυλακών» σε έναν άλλο αεροδιάδρομο.

Από την πλευρά του, ο στρατός της κυβέρνησης της Τρίπολης έστειλε σημαντικές ενισχύσεις νότια της Τρίπολης, την ώρα που τοπικά συμβούλια με πρώτο αυτό της γειτονικής Μισράτα κήρυξε με κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε επιστράτευση ενόψει της επίθεσης του Χαφτάρ.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]