Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεσηκωμός στο Μ. Δέρειο Έβρου για τους μετανάστες


Ξεσηκώθηκαν ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και οι εκπρόσωποι των χωριών του ορεινού όγκου και στήθηκαν μπροστά στην πύλη του Στρατοπέδου “ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ” στο Μεγάλο Δέρειο, εν όψει της επίσκεψης που επρόκειτο να κάνει εκεί ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Οι πληροφορίες που είχαν, είναι πως το συγκεκριμένο στρατόπεδο προορίζεται για δημιουργία… Κλειστού Κέντρου Κράτησης λαθρομεταναστών και προσφύγων που κατακλύζουν τον Έβρο και ο κ.Στεφανής που είναι Συντονιστής της Κυβέρνησης για το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό θα το επισκέπτονταν στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.


Έτσι ο κ.Καλακίκος μαζί με τους εκπροσώπους των οικισμών της Κοινότητας Μ.Δερείου συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την ενδεχόμενη δημιουργία “hot spot” στο συγκεκριμένο στρατόπεδο. Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας φαίνεται πως πληροφορήθηκε την συγκέντρωση κόσμου και έτσι δεν εμφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα όμως συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο στην Λέσχη Αξιωματικών Σουφλίου και τον διαβεβαίωσε ότι ο Έβρος και η Θράκη εξαιρούνται από τα συγκεκριμένα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση, για την επίλυση του πολύ δύσκολου αυτού προβλήματος το οποίο έχει να διαχειριστεί….


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]