Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία διαβεβαίωσε την Ρωσία για την ακεραιότητα της Συρίας


Η Τουρκία διαβεβαίωσε την Ρωσία ότι θα σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας, δήλωσε ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια, μετά την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που είχε ως θέμα την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Συρία.

Ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης, δήλωσε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκονται σε διαρκή επαφή για την κατάσταση στην Συρία με στόχο να αποκατασταθεί πλήρως η εδαφική ακεραιότητα της χώρας.


«Ο πρόεδρος Πούτιν βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πρόεδρο Ερντογάν. Επικοινώνησαν και σήμερα , ο πρόεδρος Ερντογάν θα επισκεφθεί την Μόσχα και φυσικά το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί. Η τουρκική πλευρά μας λέει ότι θα σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και ότι τελικός στόχος είναι να διασφαλισθεί η κυριαρχία και ακεραιότητα της Συρίας» δήλωσε ο Νεμπένζια.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η Ρωσία αντιλαμβάνεται την ανησυχία της Τουρκίας για την εθνική της ασφάλεια , αλλά θεωρούμε ότι η επιχείρηση την οποία πραγματοποιούν θα πρέπει ν α είναι ανάλογη των στόχων που έχουν διακηρύξει».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]