Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικά μαχητικά Su-35 σταμάτησαν τουρκικά F-16


Αναρτήσεις στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter από αξιόπιστους αναλυτές όπως ο Babak Taghvaee, υποστηρίζουν ότι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν απαγορεύσει στη τουρκική Αεροπορία να επιχειρεί με σκοπό πλήγματα εναντίον των κουρδικών δυνάμεων, ¨ασφαλίζοντας” τον συριακό εναέριο χώρο στις επίμαχες περιοχές!

Σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν οι αναρτήσεις, ρωσικά μαχητικά Sukhoi Su-35 που επιχειρούν στη βορειοανατολική Συρία, έχουν απαγορεύσει αποστολές βομβαρδισμού στα τουρκικά F-16 που απογειώνονται από το Ντιγιάρμπακιρ, αλλά και στα μη επανδρωμένα αεροχήματα Bayraktar TB2 που επιχειρούν από την αεροπορική βάση Μπατμάν.

Η “απαγόρευση” βρίσκεται σε ισχύ τις τελευταίες 20 ώρες! Στις αναρτήσεις γίνεται επίσης και η επίκληση της μαρτυρίας πρώην πιλότου στην τουρκική μοίρα 181 Filo, που επιβεβαιώνει τη ρωσική αεροπορική δραστηριοποίηση στην περιοχή, προφανώς σε μια προσπάθεια να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των Κούρδων, τους οποίους εγκατέλειψαν οι Ηνωμένες Πολιτείες…




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ωραιος ο "τσαρος"!

    Και βοηθαει τους Κουρδους και διαφημιζει τα μαχητικα του στους τουρκους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αυτό πού λένε: Καί μέ τόν χωροφύλαξ καί μέ τόν αστυφύλαξ. Ό μέγας ορθόδοξος ηγέτης !!!! βέβαια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]