Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Μουσουλμάνοι Βοσνίας υποστηρίζουν την τουρκική εισβολή στη Συρία


Ο Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, πρόεδρος της Βουλής των Λαών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και πρόεδρος του μουσουλμανικού Κόμματος της Δημοκρατικής Δράσης, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ότι η Τουρκία αναγκάστηκε να εισβάλει στη Συρία με την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

«Η Τουρκία αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την στρατιωτική επιχείρηση, καθώς τα γεγονότα και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν.
Η τρομοκρατική οργάνωση του PKK έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες, αστυνομικούς και πολίτες κατά τη διάρκεια δεκαετιών.

Και στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια, έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες χιλιάδες Άραβες της Συρίας από τη συνοριακή περιοχή, στην οποία η στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο Ιζετμπέγκοβιτς.


Η ηγέτης του μεγαλύτερου μουσουλμανικού κόμματος στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ελπίζει ότι ο τουρκικός στρατός θα τελειώσει σύντομα την επιχείρηση με ελάχιστα θύματα.

«Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την ασφάλεια και την εδαφική της ακεραιότητα, καθώς και να επιλύει το ζήτημα των προσφύγων. Οι Σύριοι έχουν δικαίωμα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, από τα οποία εκδιώχθηκαν με βία», πρόσθεσε ο μουσουλμάνος πολιτικός.

The Hellenic Information Team


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]