Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βορίδης: «Ο λαός είπε όχι στην ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών»


"Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι ξεκάθαρη και συνεπής από την αρχή μέχρι το τέλος. Η στάση αυτή εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό και αυτήν τη στάση θα τηρήσουμε», διεμήνυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, με αφορμή παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική κωλοτούμπα».

Ο κ. Βορίδης, αφού ανέφερε πως η ΝΔ ό,τι έλεγε προεκλογικά λέει και σήμερα, απευθύνθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας πως το κόμμα του που ζητούσε την ακύρωση της Συμφωνίας έλαβε 3% στις εκλογές, η θέση της ΝΔ είναι αυτή που κρίθηκε και εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό.

«Λέγαμε ότι η ακύρωση -έτσι όπως μας έχουν παγιδεύσει από αυτή την κάκιστη συμφωνία- θα οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα και δυσμενέστερα αποτελέσματα. Και λέμε ότι θα προσπαθήσουμε να απαμβλύνουμε τις συνέπειες της Συμφωνίας. Στα όρια των δυνατοτήτων μας, συνδέοντας δηλαδή την ευρωπαϊκή τους πορεία με την απάμβλυνση αυτών των δυσμενών συνεπειών» είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.


«Η θέση της ΝΔ για εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών κρίθηκε από τον Ελληνικό Λαό. Εσείς ζητάγατε την ακύρωση και πήρατε 3%».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Τσεκουρατες" κουβεντες απο εναν ακομα πατριδοκαπηλο!

    Ξεχνα βεβαιως οτι οσοι αφελως ψηφισαν ΝΔ το εκαναν για να φυγουν οι προδοτες του Συριζα μια ωρα

    αρχιτερα, δινοντας ταυτοχρονα αυτοδυναμια στη ΝΔ για να μπορει να κινειται χωρις εκβιασμους απο

    αλλα πολιτικα κομματα!

    Τις συνεπειες της "μακεδονικης" εθνοτητας και γλωσσας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις αποφυγεις μπετοβλακα

    ξυλοκοπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]