Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πάρτι ΣΥΡΙΖΑ/ΜΚΟ και οι παράνομοι ΑΜΚΑ


Του Θοδωρή Γιάνναρου

"Κι όμως, υπάρχουν πολίτες που είναι τόσο αφελείς και τόσο έτοιμοι να εξαπατηθούν, ώστε ποτέ δεν θα λείψουν τα θύματα σε έναν αχρείο πολιτικό, να κάνει τις απάτες του!”.

Έτρωγαν και έπιναν στην υγεία των κορόιδων, μεθυσμένοι από την ανεξέλεγκτη ελευθερία που τους παρείχε η κατάληψη της εξουσίας, για τα σχέδια και τις στοχεύσεις τους, εις βάρος πάντα της Εθνικής Οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου, που υπέφερε κάτω από την μπότα της επιτηδευμένης ανέχειας που επιβλήθηκε από τους απελθόντες κυβερνητικούς θιασώτες της "Πρώτης Φοράς Αριστερά”. Έτσι όπως φάνηκε, χωρίς ουσιαστικά καμία δικλείδα ασφαλείας ή έστω υποτυπώδη έλεγχο νομιμότητος, τα συναρμόδια υπουργεία, Μεταναστευτικής πολιτικής, Εργασίας και Υγείας, επέτρεψαν τη χορήγηση Μητρώου Ασφάλισης, σε αλλοδαπούς, ακόμα και σε πολλούς που κατοικούσαν σε γειτονικές χώρες και ουδέποτε είχαν εργαστεί στην Ελλάδα!

Ακόμα και το ίδιο το υπουργείο της υγείας, έχει παραδεχθεί, κατόπιν βέβαια εορτής διότι η σχετική εγκύκλιος υπήρχε από το 2018, δια του αρμοδίου υπουργού, Ανδρέα Ξανθού, πως παρ’ όλο που πολλοί δεν ζουν πλέον στην Ελλάδα, επειδή διαθέτουν ΑΜΚΑ, έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, διαμένουν σε ομοεθνείς φίλους ή συγγενείς τους και στη συνέχεια, χωρίς πρόβλημα εισάγονται στα δημόσια νοσοκομεία, για να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις-τσεκ απ, ή να γεννήσουν τα παιδιά τους δωρεάν ή ακόμα και να υποβληθούν σε πανάκριβες χειρουργικές επεμβάσεις και πανάκριβες χημειοθεραπείες.


Βέβαια, όταν παίρνουν εξιτήριο, επιστρέφουν πίσω στις χώρες τους και αν έχει υπάρξει και κάποιο κόστος... σιγά το πράγμα -μένει ανεξόφλητο για να το πληρώσουν... τα κορόιδα-ιθαγενείς αυτής της χώρας!

Παρ’ όλο που ο Ξανθός γνώριζε ακριβώς τι παιζόταν... λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου -καθαρά προεκλογικά δηλαδή, με υπουργική απόφαση και υπογραφές του Τάσου Πετρόπουλου από το Εργασίας, του Δημήτρη Βίτσα από το Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Ανδρέα Ξανθού από το Υγείας, υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία αλλοδαποί εκτός χωρών Ε.Ε. αποκτούσαν πρόσβαση στην περίθαλψη και φαρμακευτική κάλυψη... με τον Ξανθό, όπως πάντα να αυτοαναιρείται, όταν κάποιος... του τραβά τ’ αυτί!

Η κοινή αυτή υπουργική απόφαση απλοποίησε ακόμα πιό πολύ τις διαδικασίες χορήγησης ΑΜΚΑ. Παρ’ όλο που ίσχυε εδώ και 16 μήνες, είχε αποδειχθεί διάτρητη, προβληματική και απαράδεκτη, για ένα συντεταγμένο κράτος δικαίου, καθώς χορηγείται με την απλή επίδειξη εγγράφων, η γνησιότητα των οποίων δεν είναι εύκολο να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί!

Η απόφαση αυτή των τριών υπουργών αποτελεί κατά την προσωπική μου άποψη βαρύ ποινικό ολίσθημα, παράβαση καθήκοντος και απιστία, που πρέπει να ελεγχθεί από τη Ελληνική Δικαιοσύνη!

Αρκετά κάποιοι επιτήδειοι, ασέλγησαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και των Ελληνίδων!

Σε αντίθεση με όσα... με άναρθρες κραυγές ψελλίζουν οι αμετανόητοι λαθρολάγνοι Συριζαίοι, περί κίνησης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και αποκλεισμό των λαθρομεταναστών από την πρόσβαση στις δομές υγείας, η Πολιτεία πρέπει να ενεργήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση, και με νέο νομοθετικό πλαίσιο να εξαλειφθεί η προβληματική και κατάπτυστη διαδικασία, χορήγησης ΑΜΚΑ σε όποιον δηλώνει λαθραίος αλλοδαπός, που αφίχθη με βάρκα ή τσαλαβουτώντας στον Έβρο!

Από το παιχνίδι αυτό βέβαια, με το οποίο ταΐστηκαν χιλιάδες άεργοι ημέτεροι αριστεροτέτοιοι εξυπηρετητές, σίγουρα οι ΜΚΟάδες που μας κουβάλησαν οι προηγούμενοι, δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού έλαβαν ιδιαίτερα ενεργά μέρος στο αριστερό φαγοπότι, και που "επιχειρώντας” και "εξυπηρετώντας” λαθρομετανάστες, ως αντιπρόσωποι "αιτούντων” και... "ενδιαφερόμενων”, με το αζημίωτο βέβαια, κατάφεραν να γεμίσουν με ΑΜΚΑ ό,τι λαθραίο κουβάλαγαν οι βάρκες...

Ο νέος υπουργός εργασίας κος Βρούτσης, διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, για να εντοπιστούν και να εξαλειφθούν οι σχετικές διατάξεις, που κατάντησαν την Ελλάδα τριτοκοσμική... και ασορτί με τις χώρες προέλευσης των απανταχού λαθρομεταναστών.

Πρέπει επίσης να διερευνηθεί σε πόσα από αυτά τα παράνομα ΑΜΚΑ κατέληξαν παχυλά επιδόματα και ποιές είναι οι τσέπες υποδοχής τους!

Αρκετά κάναμε υπομονή! Τώρα πλέον, ούτε υπομονή υπάρχει, ούτε ανοχή... και οι νέοι κυβερνώντες το γνωρίζουν πολύ καλά!

"Βουλή και μύθοισι και ηπεροπηΐδι τέχνη”, θα απαντούσε ο Αλέξης Τσίπρας αν, αφ’ ενός είχε γνώση των αρχαίων ελληνικών, αν ήταν ειλικρινής και αν κάποιος αρχαίος σπάζοντας τα φράγματα του χωροχρόνου και μέσω μίας σκουληκότρυπας ερχόταν στο 2019 να τον ρωτήσει, "πως κατάφερε να γίνει πρωθυπουργός το 2015”! Στα νέα ελληνικά η παραπάνω αρχαία φράση, λέει: "Με θέληση, με παραμΙΘΑΚΗ και με μπόλικη την τέχνη της εξαπάτησης”.

Capital


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]