Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τριάντα τέσσερις (34) λόγοι για να μην ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ


α. Γιατί εξαπάτησε όλο τον Ελληνικό λαό,

β. Γιατί δεν είχε κανένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα,

γ. Γιατί είχε ηγεμονική συμπεριφορά και ελιτίστικη άποψη σε όλα τα θέματα.

δ. Γιατί δεν άντεχε την αντίθετη άποψη,

ε. Γιατί παραπληροφορούσε τον κόσμο και είχε μόνιμη δυσανεξία με την αλήθεια.

στ. Γιατί επικαλούταν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, ενώ κατάργησε κάθε αξιοκρατία, διορίζοντας στο δημόσιο φίλους, συγγενείς και συνοδοιπόρους.

ζ. Γιατί στα δύσκολα έβριζε σε ηρωϊκό τόνο τους Ευρωπαίους, ενώ υπόγεια έγινε ο καλύτερος υποτακτικός τους.

η. Γιατί με πολεμοχαρή διάθεση επανέφερε στο προσκήνιο, εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα και επένδυσε στον διχασμό και στη διαίρεση των Ελλήνων.

θ. Γιατί μείωσε τις συντάξεις και τους μισθούς και τους πετσόκοψε, ενώ ποτέ δεν το παραδέχθηκε.

ι. Γιατί άφησε ασύδοτα αφύλακτα τα σύνορα, για να αλωνίζουν οι δουλέμποροι και να κερδοσκοπούν οι επιτήδειοι και οι Μ.Κ.Ο.

ια. Γιατί προσπαθούσε να διορθώσει τα λάθη του, με άλλα λάθη και κατέστρεφε κάθε έννοια της αισθητικής της πολιτικής και του πολιτισμού.

ιβ. Γιατί προσπάθησε να υφαρπάξει και να εξαγοράσει την ψήφο των Ελλήνων, δίνοντάς του ψίχουλα και επιδόματα ελεημοσύνης πριν τις εκλογές, ενώ προηγούμενα τους είχε αφαιμάξει.

ιγ. Γιατί ο λόγος του ήταν μονολιθικός και ξύλινος, μισαλλόδοξος και βάναυσος.


ιδ. Γιατί δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη στις μεγάλες και ανείπωτες καταστροφές στη Μάνδρα και το Μάτι, με τις εκατόμβες των θυμάτων από κρατική ανεπάρκεια και αδιαφορία.

ιε. Γιατί δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη για τον εξανδραποδισμό των συνταξιούχων και των πτωχότερων των Ελλήνων, που λιποθυμούσαν περιμένοντας ώρες στις ουρές των Α.Τ.Μ.

ιστ. Γιατί κατά την έναρξη της διακυβέρνησης οι καταθέσεις όλων των Ελλήνων δεσμεύτηκαν στις Τράπεζες και οι ίδιοι μετέφεραν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

ιζ. Γιατί ποτέ δεν αναγνώρισαν ποτέ κανένα λάθος τους, έχοντας μόνιμα την όψη του τιμητή των πάντων, διεκδικώντας το αλάθητο.

ιη. Γιατί προσπάθησαν να κυβερνήσουν με φθαρμένα υλικά και πολιτικές ξεπερασμένες, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την αποτυχία τους, εμμένοντας στον μονολιθική ιδεοληψία τους.

ιθ. Γιατί κατάργησαν την αξιοκρατία, την πολιτική ευπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων.

κ. Γιατί τα νοσοκομεία υπολειτουργούν χωρίς υλικά, φάρμακα και ενέσεις, χωρίς προσωπικό και γιατρούς.

κα. Γιατί κατέστρεψε συνειδητά τη μεσαία τάξη, με απαλλοτρίωση της περιουσίας της και με αιματηρή φορολογία.

κβ. Γιατί έβαλε διαχωριστικές ταμπέλες και γραμμές μεταξύ των πολιτών.

κγ. Γιατί ελλείψει επιχειρημάτων εκφοβίζει το λαό, δείχνοντας φαντάσματα του παρελθόντος.

κδ. Γιατί λοιδόρησε την σωματική αναπηρία με πρωτοφανή αγένεια και τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

κε. Γιατί ανέβαινε στα κότερα και συναγελαζόταν με την οικονομική ελίτ, ενώ την ίδια στιγμή και ενώ την υπηρετούσε, την έβριζε υποκριτικά για το θεαθήναι.

κστ. Γιατί ατίμωσε τον πατριωτισμό των Ελλήνων και πρόδωσε τα ιερά και όσια της Μακεδονίας.

κζ. Γιατί προσπάθησε να εκθεμελιώσει το τελευταίο προπύργιο της Δημοκρατίας, τη Δικαιοσύνη και να την καταστήσει υποχείριό του.

κη. Γιατί ρίχνοντας διαρκώς λάσπη στον ανεμιστήρα, με μάρτυρες φουσκωτούς ή κουκουλοφόρους, προσπάθησε να σπιλώσει όλο το πολιτικό σύστημα, κατηγορώντας χωρίς στοιχεία τους πολιτικούς αντιπάλους του, εγνωσμένου κύρους και αμέτοχους σε πράξεις, που κατηγορούνταν, μετατρέποντας την Ελλάδα σε πολιτική αρένα.

κθ. Γιατί απείλησε και εκφόβισε το λαό, προσπάθησε να τον διχάσει και να εκμαυλίσει τη συνείδησή του, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του.

λ. Γιατί η ικμάδα του Ελληνισμού και της πατρίδας μας, οι νέοι επιστήμονες και άνθρωποι, ξενητεύθηκαν για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη σε άλλες πιο πολιτισμένες χώρες, αδειάζοντας την χώρα από δυναμικό προσωπικό, αναγκαίο για να αναπτυχθούμε.

λα. Γιατί η Ελλάδα, κατάντησε ουραγός παγκόσμια στην ανάπτυξη και την παραγωγικότητα, παράδειγμα προς αποφυγή και είναι πρώτη στο δείκτη απαισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον.

λβ. Γιατί ο Έλληνας αισθάνθηκε ανασφαλής και απροστάτευτος από τις επιδρομές των αλλοφύλων, των μπαχαλάκηδων και των κουκουλοφόρων του αριστερού παρακράτους.

λγ. Γιατί ποτέ δεν θέλησε να αφουγκρασθεί τον λαό και τις ανάγκες του, ζώντας πίσω από τις κλούβες που τον προστάτευαν μόνιμα, με αυταρέσκεια ηγεμόνα, με ανεξάντλητη αλαζονεία και περισσή ιταμότητα, ενώ ποτέ δεν άκουσε την υπόκωφη βοή των πλησιαζόντων γεγονότων, παρά μόνο τις κολακείες των επαγγελματιών χειροκροτητών του και

λδ. Γιατί μετέτρεψε τα πανεπιστήμια σε κέντρα παρανομίας και άνδρα κακοποιών και εγκληματιών.

Ε, με όλα αυτά, μόνο όποιος θέλει να αυτοχειριασθεί, ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Σόλοικος
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]